2777
2789
عنوان

خیلی ضایع شدم خوابم نمیبره

243 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها رفتن فروشگاه زنجیره ای یه کیسه برنج بردارم 

کیسه های بغلی برنج رو بد چیده بودن همه ریختن رو زمین ..ولی در کیسه ها باز نشد نزدیک ۱۰ تا گونی برنج افتاد ...خیلی خجالت کشیدم مدیر فروشگاه گفت مشکلی نیست.ولی من ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووو

تو دیگه چقد لووووووسی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

تا دلت بخواد اینجوری به سرم اومده

خیلی حالم بد میشد اولش

ولی بعد دیگه بهش فکر نمی‌کردم 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

ضایع نشدی عزیزم،این چیزا واسه همه پیش میاد،خب گونی ها بد چیده شده بودن و ریختن،تو چرا خودتو مقصر مید ...

خب آخه حس میکنم باید میموندم کسی بیاد برداره چون دیر وقت بود کارگرا رفته بودن ...بخدا فقط یه کوچولو کشیدم یهو ۱۰ تا گونی افتاد رو هم روهم 

خب آخه حس میکنم باید میموندم کسی بیاد برداره چون دیر وقت بود کارگرا رفته بودن ...بخدا فقط یه کوچولو ...

نه گلم،ما هم تو فروشگاه خودمون برنج برمیداریم و میزاریم تو سبد خرید،اصلا خودتو اذیت نکن.اینم بدون که اینجور موارد واسه پرسنل فروشگاهها کاملا عادیه.