2777
2789
عنوان

دیالوگ های مانگار فیلم ها پارت دوم

177 بازدید | 15 پست

عالی بودن کافی نیست مرد جوان باید سخت کار کنی هوش یه امتیاز نیست یه هدیه است و تو برای خیر نوع انسان ازاش استفاده میکنی

[پروفسور اوتو توی اسپایدرمن توبی مگوایر ]

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

قلمبه حرف میزنی دکتر بهرام

😂😂🤣

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط تورو کمی باهوش تر از یک میمون میبینمتسو

ماشالله 😂

دیالوگ ماندگار مختار :

امروزمی خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است ، تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید تزویر سکه ایست دورو که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهرمتدین 

یا ایها الذین امنوا ، امنوا  به شما قول می دهم چنانچه با همان نیات روزهای نخستین قیام شمشیر بزنید پیروزید و بر دشمن مزور غلبه می کنید ، در میان شما هستند کسانی که احیانا قصد تسلیم دارند من بیعتم را از ایشان بر می دارم و اتمام حجت می کنم تزویر به شما امان می دهد تا مقاومتتان را بشکند پس از غلبه شک نکنید گردنتان را خواهد شکست .

چقدر این روزا این دیالوگ برام ملموس تره ...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

هرگز بخاطر اینکه دیگران رو راضی نگه داری، کاری انجام نده! از Alice in Wonderland

از يه جايي به بعد ديگه دنبال خوشبختی نمی‌گردی،

فقط دلت مي‌خواد ديگه اذيت نشی از شهرزاد

من اشرف مشغولاتم، همیشه مشغولم.

دیالوگ ماندگار مختار :امروزمی خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است ، تزویر با لباس دیانت و ...

چه قشنگ

چقدر فیلم قشنگیه

چقدر از موضوعاتش مثل الانه

روش های دشمن تکرار میشه

چه قشنگچقدر فیلم قشنگیهچقدر از موضوعاتش مثل الانهروش های دشمن تکرار میشه

تاریخ یکسره تکرار میشه تا بشر بیدار بشه و درس بگیره

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴