من رفتم پیش یه خانومی سر کتاب گرفتم موکل دار هم هست گفته یه طلسم برات یکی از زن های فامیلتون گرفته بختتو بسته و طلسم مرگ هم هست گفته خیلی قویه و خدارو شکر کن تا الان نمردی و بلایی سرت نیومده واقعا حالم بده چون میگه برای این پدرت هی با پسری که میخایش مخالفت میکنه چون تو طلسم داری دارم از ترس میمیرم 💔😭چیکار کنم زنه میگفت باید تا الان باطلش میکردی ک نکردی .بچه ها شما کسیو میشناسید پول کم بگیره سرکتاب بگیره درست باشه میخام ببینم این راست میگه یا نه دارم از سردرد میمیرم💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ما خونمون هرسال محرم روضه داریم. امسال حاج آقامون یروزش صحبتش در مورد اینجور افراد بود که موکل و اینا دارن. میگفت این موکلا همشون کافرن و بدتر گره و مشکلات تو زندگیتون میارن. میگفت اصلا سراغ اینجور افراد که موکل دارن و از اینجور کارا میکنن نرین