2777
2789
عنوان

سر کتاب 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 42 پست
کدوم دعانویس یا سرکتاب گیر نمیگه طلسمت کردن ؟ همشون همین رو میگن ۱۰۰۰ نفر ببری پیششون میگن ۱۰۰۰ نفر ...

والا منو خواهرم و مادربزرگم

جدا جدا رفتیم نگفتن همچین چیزی بهمون.

بمن گفت شوهرتو دعا خور کردن یه دعا بهت نیدم بده بخوره نتیجشو میبینی دیدم اره خاکبرسر ازاین رو به اون رو شد.

واس داییم بهش گفت که خواهر ناتنیت دعا گرفته ک سمت پدرت نتونی بری.مال اموالشو بزنه به اسم خودش.واینم گگفت که هیچ خیری از اون مال نمیبینه.دقیقا پدر داییم (ناتنی) مرد اومدن ببرنش فامیلاشون سرخاکش خواهر(ناتنیش) داد میزد که بیا خوب موقع اومدی همه مال و ملالش واس منه یکی دوسال بعد خودش سرطان گرفت شوهرش باماشینی ک حق داییم بود رفت تصادف کرد مرد پسرش دوبار زن گرف جداشدن و ...اونموقع مادربزرگم ترسید دعارو نداد به داییم بخوره یا بریزه روسرش.

خلاصه طرف اصلا مارو هم نمیشناخت بایه اسم مادر اینارو گفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سید نمیشناسم کسیو ..اره واقعا برای پولن خودش گفت باطل میکنم ۲۸۰۰

من یه خانومی میشناسم تو روبیکا 

خیلی مومنه سرکتاب و دعا میده با قیمت ارزونتر

فقط یکم عصبیه باید صبر داشته باشی تا جواب بده و کارتو راه بندازه

خیلی هم رضایت مشتری داره 

همه ازش راضی ان حتی خودم ازشون سرکتاب گرفتم خیلی دقیق همه چیو میگفتن 

جانم

برای منم یکسره طلسم میکنن های قرآن و نماز میخونم باطل میشه اونها دوباره انجام میدن  

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
والا منو خواهرم و مادربزرگمجدا جدا رفتیم نگفتن همچین چیزی بهمون.بمن گفت شوهرتو دعا خور کردن یه دعا ب ...

بعضی ها واقعا علمش رو دارن من کلی گفتم الان دیگه اینجور آدما یا خیلی کم هستن یا اصلا نیستن

این کاربری دست دو نفره♥️🥰
چی میخونیم دعا که منم بخونم

من دعاها و ختمهای سنگین برداشتم وگرنه سرکتاب گرفتن گفتن خیلی طلسم سنگین کرده ته چاه هم انداخته که کسی نتونه به راحتی دست پیدا کنه و باطل کنه و اینکه برای ازدواجم ختم یاسین و چله نماز جعفر طیار تو حرم امام رضا برداشتم ینی چهل روز هر روز رفتم تو حرم نماز جعفر طیار خوندم کامل گناه گذاشتم کنار خیلی سخت بود فکر کن حتی دعا نویس رفتم گفت طلسم سنگینه من نمی تونم باطلش کنم اما من کردم تو عقد دل شوهرم سیاه کردن اونم ختم قرآن برداشتم باز دوباره پارسال یهو بی دلیل حالم بد شد افسردگی شدید گرفتم ینی اینقدر شدید که نمی تونستم جلو گریه آمو بگیرم فکر کن از صبح تا شب گریه میکردم بی دلیل نه‌ می تونستم به شوهرم برسم نه بچه ها دیگه دوباره سرکتاب گرفتن بدون اینکه من چیزی بگم گفت افسرده شدی و حال روحیت بهم ریخته جروبحث تو خونه زیاده  برای این مورد طلسم کردن.  دو وپونصد می گیرم باطل میکنم منم گفتم چه فایده هعی من باطل کنم اون هرچی پول بیاد دسش باز سحر و جادو می‌کنه  منم دوباره شروع کردم ختم قرآن و نماز اول وقت امیدوارم باطل شده باشه چون حالم بهتره 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
میشه برام بگید چطور ختم میگیریم

مثلن ختم چهل ویک روزه یاسین نیت میکنم  که برای مشکلم چهل رو یک روز یاسین بخونم هرروز یکی میخونم تو مدت ختم صدقه میدم برای باطل السحر و گناه هم کامل ترک میکنم