2777
2789

سلام مامانا خوبین 

بچتون چند وقتش بود 

چند روز طول کشید تا کامل از سرش بیفته 

چیکار کردید مثلا تلخک زدید یا ... ؟

وقتی بهونه سینه رو می‌گرفت چیکار میکردید آروم بشه 

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍

من چندروز پیش اقدام کردم. دو شب اول خوب بود راحت خابیدو روزاهم دیگه ندادم. شب سوم بچم شرو کرد گریه مامان جی جی ..جیگرم کباب شد بهش دادم هیچی دیگه فعلا دوباره شرو کردم😬😬 تا بعدا ببینم خدا چی میخواد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دغدغه این روزای منه

منم پدرم در اومده کند وقته سعی کردم به روش تدریجی کم کنم تا کم کم قطع کنم ولی حریفش نمی‌شم 

هی گریه می‌کنه میگه میمی با هیچ چی هر سرگرم نمیشه 

باز تو روز یه خورده بهتره 

تو شب هر چی خواستم شیر ندم اب دادم شیر پاستوریزه تو لیوان دادم خواستم با تکون دادن بخوابونمش جیغ میزنه میگه میمی

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍
یک سال پنج ماهگی گرفتم با زنجبیل میزدم به سینه تند بود دیگه نخورد آبمیوه و شیر پاکتی براش خریده بودی ...

من تلخک میزدم چند روزی خوب بود وقتی می‌دید تلخه میرفت 

الان هی گریه می‌کنه جیغ می نه میگه میمی ولم نمیکنه با هیچی آروم نمیشه 

۱۸ ماهه بود

مریض شد و دیگه شیر نخورد

تا یکهفته اذیت شدیم

مخصوصا شبا که از خواب بیدار می‌شد، مجبور بودیم تمام چراغا و تلویزیونو روشن کنیم، گوشی بدیم بهش، انواع بازی و آسیاب بازی، حتی می رفتیم حیاط!! تا یواش یواش خسته بشه و بخوابه 

روزا هم مدام خوراکی های محتلف میذاشتم جلوش که با کم کم خوردن دائمی شکمش پر بشه و از گرسنگی شیر نخواد

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
۱۸ ماهش بودبهش گفتم اَخ شده بچم دیگه نخورد🥲

چه خوب 

بچه من که پدرمو درآورده 

۱۸ ماهه بودمریض شد و دیگه شیر نخوردتا یکهفته اذیت شدیممخصوصا شبا که از خواب بیدار می‌شد، مجبور بودیم ...

بعدش اون یه هفته چی 

دیگه ول کرد 

یادی از شیر نمی‌کرد دیگه 

شب تا صبح می‌خوابید یا بیدار می‌شد بازم 

سلام 

وقتی خواستی آخرین وعده شیرت رو به بچه بدی نیت کن و بگو خدایا برای آخرین بار ، به نیت حضرت علی اصغر به فرزندم شیر میدم. 

آنقدر خدا  کارت رو آسون میکنه که باورت نمیشه 

اسی بچت چند وقتشه؟

من پسرم ۱۷ ماهسه چسبیده به منه😮‍💨

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
من چندروز پیش اقدام کردم. دو شب اول خوب بود راحت خابیدو روزاهم دیگه ندادم. شب سوم بچم شرو کرد گریه م ...

یهویی قطع کردید یا قبلش کم کرده بودید ؟

قبل این که شروع کنید به از شیر گرفتن شب ها چند دفعه بیدار می‌شد برا شیر خوردن 

اسی بچت چند وقتشه؟من پسرم ۱۷ ماهسه چسبیده به منه😮‍💨

20 ماه 

پسر منم چسبیده 

همش میخواد بخوره اینقدر که میخوره نه صبحونه میخوره نه ناهار نه شام نه میوه نه هیچی دیگه 

نمیزازه تکون بخورم همش میگه لالا میمی 

من بخوام بیفته رو من شیر بخوره 

از کار و زندگی انذاختتم یه لحظه پامیشم انقد جیغ می نه تا بیام بخوابم باز 

انقد مک میزنم نوک سینه میسوزه زخم میشه