2777
2789
عنوان

کسایی که بچشونو با روش یهویی از شیر گرفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 61 پست
پس راه سختی پیش روتهببین اوایل ک بیدار شد یه سری شیر بده یه سری آب تا ب مزه اب عادت کنهبعدش قطع کن

ممنون

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍
سلام وقتی خواستی آخرین وعده شیرت رو به بچه بدی نیت کن و بگو خدایا برای آخرین بار ، به نیت حضرت علی ا ...

ممنون ایشالله 

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعدش اون یه هفته چی دیگه ول کرد یادی از شیر نمی‌کرد دیگه شب تا صبح می‌خوابید یا بیدار می‌شد بازم

دیگه نخواست

تا ۳،۴ ماه بعد که یه نوزاد دید

اونم فقط در حد چند دقیقه بهونه گرفت و تموم شد

خوابش طول کشید که تنظیم بشه

مثلا قبلا با شیر ساعت ۱۱ میخوابید، ولی بدون شیر باید آنقدر خسته میشد که بیهوش بشه و معمولا قبل از ساعت ۱ این اتفاق نمیوفتاد

و چندبار بیدار میشد و بهش بیسکوییت و لقمه نون و آب میدادم...الان ۲ سالشه، هنوز شب یکبار بیدار میشه ولی چیزی نمیخوره... شاید یکم آب فقط

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

دختر من ۲۲ ماهه بود چسب زخم زدم روش رژ زدم صبح هم خونه مامانم بودم سر گرمش کردیم شب خوابید بیدار شد گفت ممی گفتم اوف شده برم دکتر خوب شه . دیگه خوابید بچه م ولی تا شب قبل شب تا صبح سینه دهنش بود انگار پستونک بودم براش

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

20 ماه پسر منم چسبیده همش میخواد بخوره اینقدر که میخوره نه صبحونه میخوره نه ناهار نه شام نه میوه نه ...

چقدر منی😭😭😭

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
دختر من ۲۲ ماهه بود چسب زخم زدم روش رژ زدم صبح هم خونه مامانم بودم سر گرمش کردیم شب خوابید بیدار شد ...

خوبه باز زود باهاش کنار اومده 

پسر من که هر چی میگم می می خراب شده اول شده و ... انگار نه انگار 

یهویی قطع کردید یا قبلش کم کرده بودید ؟قبل این که شروع کنید به از شیر گرفتن شب ها چند دفعه بیدار می‌ ...

قطع نکردم که .دارم شیر میدم دیگه .از همون شب که گریه کرد دوباره شرو کردم به شیر دادن. تا یکی دوماه دیگه دوباره اقدلم کنم

خوبه باز زود باهاش کنار اومده پسر من که هر چی میگم می می خراب شده اول شده و ... انگار نه انگار

اره کلا دخترم راحت کنار میاد باهام

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

چقدر منی😭😭😭

خیلی خستم 

گفتم از شیر بگیرم یکم راحت بشم اینم که اصلا همکاری نمیکنه هیچ جوره ول نمیکنه نمی‌دونم دیگه چیکار کنم 

قطع نکردم که .دارم شیر میدم دیگه .از همون شب که گریه کرد دوباره شرو کردم به شیر دادن. تا یکی دوماه د ...

آها 

۴ سالش بود پدر کل طایفه درومده بود شدیدددد بود نمیشد از شیر بگیریمش خیلی کلافمون کرد واااای با یادآو ...

وای چقدر بد 

قبلش کم کم در طول روز رو گرفتم

یک سال و 8 ماهش بود شیر شب رو گرفتم

به سینه ام سرکه زدم رفت شیر بخوره از بوی تند سرکه گفت: اه اه

بعد یه استکان سرکه دم دستم بود چون بوش کم میشد احتمال اینکه سینه رو بگیره بود 

با پنبه هر 20 دقیقه نیم ساعت چند قطره می ریختم

چون یک ساعتی به دنبال این بود شیر بخوره

بعدش دیگه بی خیال شد فقط غر می زد می می 

دیگه بعدش در اثر خستگی خوابش برد

فکر کنم 2 -3 شب این کار رو کردم

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...