2777
2789

هموطن  سلام 🗣🗣

شماهم به پویش نذر آب بپیوندید🚰

خدایا به یاد لب های تشنه ی امام حسین علیه‌السلام و یارانش نذر میکنم

از همین لحظه از آب درست استفاده کنم تا آب هیچ خانه ای به خاطر کم آبی قطع نشه

خداجون در عوض سلامتی و فرج آقا صاحب الزمان علیه السلام و حل شدن تمام مشکلات زندگیم رو میخوام🤲🌻

1⃣وقتی ظرف میشورم فشار آب رو کمتر میکنم و آب رو یکسره باز نمیگذارم🌹

2️⃣وقتی وضو میگیرم یا مسواک میزنم آب رو میبندم و باز میکنم نه اینکه یکسره آب باز باشه🌹

3️⃣وقتی میخوام میوه بشورم اونهارو توی لگن آب میریزم و خوب با دست میشورم بعد میریزم داخل سبد و یه اب روش میگیرم و شیرو میبندم آب داخل لگن رو هم میریزم پای گلدان یا باغچه🌹

4️⃣وقتی حمام میرم اول خودمو آب میگیرم بعد آب رو میبندم و شستشو رو انجام میدم بعد آبکشی میکنم و تا اونجا که بشه آب رو یکسره باز نمیزارم🌹

5️⃣یک لگن یا دبه کنار حمام میگذارم وقتی آب رو باز میگذارم تا زمانی که گرم بشه و زیر دوش برم آب رو جمع میکنم و برای شستن حمام،پله ها،حیاط یاگلدانها ازش استفاده میکنم🌹

6️⃣برای تمیز کردن پله ها،حیاط،پارکینگ،درب منزل،از جارو خاک انداز،تی،سطل،زمین شور استفاده میکنم و با شلنگ کار نمیکنم

برای شستن ماشینم از سطل آب و دستمال استفاده میکنم🌹

7️⃣جلوی درب خانه و توی جوی آب رو با شلنگ نمیشورم بلکه از جارو و خاک انداز استفاده میکنم🌹

8️⃣آب مانده در کتری،سماور،پارچ،دور نمیریزم به جاش در جاهای دیگه مثلا آب دادن به باغچه یا گلدان ازش استفاده میکنم🌹

9️⃣برای آب خوردن از شیر ،آب رو باز نمیگذارم تا خنک بشه بعد با دست بخورم به جاش از لیوان یا بطری داخل یخچال استفاده میکنم🌹

من تا اینجا این کارها به ذهنم رسید شما هم اگه مورد دیگه ای به ذهنتون رسید به موارد نذرتون اضافه کنید🤝✅

خدایا هرکس که در این نذر شرکت کرد و اون رو منتشر کرد به زودی زود حاجت رواش کن انشاالله🤲🌱

با یه صلوات برای سلامتی و فرج امام زمانم عج الله شروع میکنم  

بسم الله 🌺

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

در کنار همه اینا چشمام رو روی این همه سو مدیریت که مارو به اینجا کشونده میبندم برای سلامتی مسئولین صلوات میفرستم 🙃 

ما خودمونو پاره کنیم آب کم مصرف کنیم یه کشاورز بیاد به صورت غرق آبی آبیاری کنه همش رفته به باد فنا . بیخودی به مردم عذاب وجدان ندین

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه رعایت میکردم و میکنم اما به چی روزی افتادیم دیگه روز خوش نداریم مشکلات خودمون کم بود آب و برق هم اضافه شد

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد  

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم 

انشالله هرکسی صرفه جویی می‌کنه تو مصرف آب خدا خودش عوض خیر بهش بده هردودنیا واگه به نیت  امام حسین باشه که  نور علی نور میشه و خدا خودش نجاتمون میده 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم 

در کنار همه اینا چشمام رو روی این همه سو مدیریت که مارو به اینجا کشونده میبندم برای سلامتی مسئولین ص ...

باحرفتون موافقم ولی خب ماهم به اندازه خودمون بتونیم کمک کنیم کم کم 

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

خواعش میکنم رعایت کنید . ولی عزیزم همه گلدون و باغچه ندارن که آبهای جمع اوری شده رو بریزن اونجا .

برای شستشوی حموم و دستشویی واینا فک کنم بشه استفاده کرد

در کنار همه اینا چشمام رو روی این همه سو مدیریت که مارو به اینجا کشونده میبندم برای سلامتی مسئولین ص ...

ربطی به کس دیگه ای نداره این قضیه..هر شخصی مسوول رفتار خودشه ، چون ما،عموم مردم، کنترلی رو بخش کشاورزی نداریم .ولی روی خودمون چرا

عذاب وجدان هم نیست.درست مصرف کردن همینه

زودتر باید اینارو میگفتن

ببین حرفهای شما درست ولی الان که حجم آب خیلی کم شده دیگه به کشاورزها به اونصورت آب  نمی‌دن البته اینم یسری مشکلات ایجاد می‌کنه ولی باز بی آبی خیلی سخت تره  بعدشم الان  هممون گرفتار شدیم و مشکل  قشر خاصی  نیست که بگیم به ما چه الان همه باید صرفه جویی  کنیم و دعا کنیم که خدا باران رحمتش رو براین سرزمین نازل بکنه  و از دولتمردامون برای حل  اساسی این مشکلات مطالبه داشته باشیم 

خب عزیز وقتی ماهم طبق وظیفه خودمون درست مصرف نکنیم چ فرقی با اون مسئول یا کشاورز داریم؟!!

شایددرآینده یکی از مسئولان یاکشاورزان فرزند ما بود بزاریم فرزندانمون درست زندگی کردن رو یاد بگیرن ک درست مدیریت کردن رو بلد باشن

ان شا الله مشکل بخش کشاورزی حل میشه 

ما در مقابل اعمال خودمون وظیفه داریم ،هر ایرانی روزی یه لیتر هم صرفه جویی کنه ، مقدار خیلی زیادی میشه 

حضرت محمد (صلی اللّه علیه و آله) می فرمایند :هرگز آب را اسراف نکنید هر چند در کنار نهر جاری باشد.