اطرافیانم بااینکه همشون بچه دارن تا حالا هیچ توصیه یا کمکی نکردن بهم واسه بچه داری ک هیچ اعصابمم خورد کردن بدم هی میگن ببین تو خیلی حساسی این همه ما بچه بزرگ کردیم والا مشکلات بچه تورو نداشتن بچه من بی نهایت اذیت کنه رفلاکسم داره اول ک زردی گرفت خیر ندیده مادرشوهرم منو بست ب سردی ک خوب شه زردیش بد دکتر گفت اصلآ ربطی نداره فقط معده بچه ذائقه معدشو سرد کردی واسه همین هی بالا میاره بد اصلآ موقع ختنه نگفتن زودتر ختنش کن بچمو ۳ ماهگی ختنه کردم خیییلی درد کشید چند روز پیشم میخاستم شروع کنم حریره بادوم بدم بهش من گفتم باید پوست بادوم رو بگیرم مادرشوهرم گفت من این همه بچه بزرگ کردم همینجوری بادوم رو آسیاب میکردم میریختم تو فرنی منم کردم الان ۳ روزه بچم شکمش کار نمیکنه مثل مار میپیچه ب خودش یا مثلآ میرم خونه بابام خواهرم هی لختش میکنه میذارنش رو فرشای کثیف امروز خاهرم با ی عالمه رژ بوسش کرد شکمشو سفت با روغن زیتون ماساژ میداد خیلی خسته شدم
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
یعنی خودت نمیدونی بچه نوزاد رو نباید داروهای گیاهی یا سرد بدی بهش باید ببری دکتر برای بیماریش هرگز به حرف پیرزن ها گوش نکن برای درمان بچه فقط متخصص نوزادن
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
یه کم صبوری کن میگذره بادوم رو حتما بذار توی آب پوست کن همیشه یه زیر انداز واسه بچه ات توی کیفت باشه دستمال مرطوبم همراهت باشه رژی چیزی زدن پاکش کنی با روغن زیتون هم جهت عقربه های ساعت آروم ماساژ بدی برای کار کردن شکمش خوبه ولی سه روز کار نکردن شکم هم هیچ اشکالی نداره