2777
2789

ازتون خواهش میکنم خودتون و خانواده هاتون تا جایی که ممکنه صرفه جویی کنید

واقعا بحران آب جدیه

اطلاع رسانی کنید ملتمسانه خواهش میکنم

آقا هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاجایی امشب دیدم خیلیا میگن سد کرج پره و تصاویر ماهواره ایشم پخش شده دلیل اینک دولت میگ اب نیست و تهران رو دارن اذیت میکنن نمیفهمم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

مگه کسیم هس مطلع نباشه؟من امروز میخاستم بچه هامو حموم کنم آب وان حس کردم سرده با آب کتری گرمش کردم کلا خیلی رعایت میکنم ،وان کوچیک پلاستیکی منظورمه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

الان ک آب و برق میره کلا دیگه رعایتم نکنیم خودش خود ب خود داره رعایت میشه 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

قطعی برق رو چیکار کنیم؟دوتا بچه کوچیک دارم امروز یه بار صب قط شد یه بار بعدظهر بخدا گریه میکردم از دس بچه هام

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..