2777
2789

اول اینکه بابی بی چک فهمیدین باردارین بابا آزمایش و اینکه چه علائمی داشتین؟بعدفهمیدین چی خوردین،چه مواردی رو رعایت کردین چه برای سلامتی جسمی روحی جنین وچه زیبایی وباهوش شدنش وهم راحت بودن خودتون در بارداری. چطورمیخوابیدین،ازدستشویی فرنگی استفاده کردین؟جنس لباستون چی بود تو دوران بارداری؟چه کتابهایی کمکتون کرد توبارداری

🥴🥴

دیر اومدی نخواه زود بری. 😂😂😂

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با آزمایش فهمیدم باردارم چون همه بیبی چکا منفی میشد ولی پریودم‌نمیشدم و درد داشتم‌.

توی بارداریم سعی میکنم غذاهایی ک قند مصنوعی دارنو یا نخورم یا خیلی کم در حد دو سه قاشق بخورم و غذای مفید میوه ها و سبزیجاتو بخورم برنج و ماکارونیو کم کردم خیلی فست فود شاید ماهی ۱ بار دو ماه ۱ بار ودارو هم مکمل ها و اهن و این چیزا ک دکترم داده مصرف میکنم .

کلا روی فرنگی میشینم روی ایرانی اصلا نمیتونم چ بارداری چ قبل بارداری .بیشتر لباس نخی میپوشم توی بارداری !

کتاب بارداری هفته به هفته را میخونم و ریحانه بهشتی

قبل این ک باردار بشم دقت میکردم اون روز قمر در عقرب نباشه و با غسل و وضو بودم و قبل رابطه نماز و دعا میخوندم.توی بارداری هم با توجه به ماه بارداری دعا وقرآن میخوندم سوره یوسف برای زیبایی جنین هستش 

من والا ۳ روز ب موعدم داشتم خونه تکونیم میکردم وسط خونه تکونی همسرم گیر داد بزن ببینیم چی میشه حاجی ردم‌مثبت شد دیگه روز موعدم ازمایش دادم مثبت شد تکرار کردم مثبت شد دوران حاملگی من خیلی خوب بجز استفراغای مداوم و اینکه من نوک سینه هام بشدت درد میکرد دردی ک توی عمرم ندلشتم و اینکه توی حاملگی همه چی خوردم مخصوصا توت ف نگی های خاص گرون بودن اما پرر مزه همه نوع میوه رو خوردم من تقربیا و ابنگه خرما خیلیییی خوردم چای متنفر شده بودم ولی خب هرچیم میخوردم بالا میاوردما مخصوصا هندونه و کیک و ابمیوه و اینچیزا دیگه اینکه توالتم ن فرنگی نبود راحتم بودم من شکمم مث خارجیا بود زیاد شکم نداشتم دخملمم ۳۷۰۰ دنیا اومد

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

با بی بی چک فهمیدم باردارم 

علاییم چند تا داشتم ولی بارز ترینشون این بود که برعکس پی ام اس های قبلیم این بار خیلی آروم بودم و اصلا حس افسردگی و بی حالی و اظطراب نداشتم 

ماهی و میگو تو مصرف هفتگیم دارم از اول بارداری آجیل و میوه حتما هر روز میخورم و گردو 

از دستشویی ایرانی استفاده میکنم از اول بارداری تا الان که اخرای ماه هفتم لباسم هم فرقی نکرده همون بود که قبلاً میپوشیدم جنسش رو میگم ساحلی هم بهم نمیاد که بپوشم 

کتاب هم نخوندم حقیقتش 

برا سلامتی جنین هم از لحاظ روحی روانی همیشه در تلاشم رو مود خوب باشم و حالم خوب باشه و با چیزای کوچیک خودمو در طول روز خوشحال کنم البته از تغذیه گاهی اوقات کم کاری میکنم وقتی هوس میکنم که خوب نیست از شانزده هفته هم خودمو عادت دادم کم کم رو پهلو چپ و راست بخوابم چون از بیست هفته اینا دیگه باید خیلی مراقب بود 

هنوز دنیا نیومده که بدونم اون ماهی و میگو که میخوردم اثر داشته یا نه ان شالله که اثر داشته باشه 

ولی اینو بهت بگم که درسته تغذیه تاثیر داره ولی بیشترش ارثی هست هوس و زیبایی

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

اول آزمایش دادم منفی بود ماه بعد بی بی چک مثبت بود رفتم سونو ۸ هفته بودم. چیز خاصی نمیخوردم فقط مکمل هایی که دکتر میداد علائم هم فقط بالا میاوردم یه بار صبح یه بار شب. بیشتر به پهلو چپ میخوابیدم چون خون رسانی به جنین بهتر اتفاق میفته و تا روز قبل زایمان هم پیاده روی داشتم 

جای قول و قرار هایمان امن است، درست زیر پاهای تو 

با آزمایش فهمیدم باردارم چون همه بیبی چکا منفی میشد ولی پریودم‌نمیشدم و درد داشتم‌.توی بارداریم سعی ...

آره منم سوره یاسین می‌خوندم ماه های اول رابطه هم همیشه با وضو بود جفتمون 

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛