2777
2789

ی مقدار پول داشتیم رفت داد یه مغازه تو خیابونی که پشه پرنمیزنه بدبختمون کرد خلاصه حالا خودشم اعصابش خورده ها نمیشه باهاش حرف زندگی واسمون نزاشته چیکار کنم ب نظرتون 

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه لگد بزن بهش خودتو بزن به خواب لاقل حرصتو خالی کن

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

کاریه که  شده همه از مشکلات تو خونه شون دارن

به فکر چراه باش نه خفه کردن بنده خدا

خودش به اندازه کافی اعصابش خورده

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

بیخیال باش..بزار بگم برات شوهر من ۱ ملیارد داده یه کارگاه اجاره کرده و دستگاه خریده..

الان کجاس؟؟؟

شمال...

برای چی؟؟

برای کار..

کارگاه چی؟؟

فقط اجاره میدیم خالی خالی..

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

منم نامزدم یه کار مشابه کار همسر شما کرده الآنم خوابیده دلم میخاد برم گازش بگیرم

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

منم نامزدم یه کار مشابه کار همسر شما کرده الآنم خوابیده دلم میخاد برم گازش بگیرم

شما چقدر خریدید😔

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش

اصلا درکی از زندگی مشترک داری

مگه قرض دادی یا دوستت هست

باهم تصمیم گرفتین متاسفانه نشد یجوری صحبت می‌کنی انگار مقصر اونه 

اگه موفق بود و کارش می‌گرفت خود تو میگفتی من بودم فلان کردم و اون اصلا بدون من....

یکم فکر مطالعه داشته باش 

فکرم جای خوبی نرفت . یعنی واقعا می‌ره شمال برای کار؟!خب اگه کارش اونجاست چرا شما رو نبرد ؟!

خونه مردمو خراب نکن 

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

منم پارسال بابام باغ اجاره کرد ولی سرما زد میوه ها خراب شدن ۵۰۰ میلیون ضرر زد بهش خیلی ناراحت شد بنظرم اینجور موقع ها کنارشون باشید دلداریشون بدین اونا هم عاشق بدبختی نیستن که 

این فکرا از اثرات نینی سایت گردیه خخخ..

نه چون کارش ساختمانی بود یه پروژه خوب پیشنهاد دادن رفته یکی دو ماه طول میکشه بعد باز میاد سره کارگاه..خودش نمیخواست بره من گفتم بره لاقل این فشاری مالی کم شه و بدهی هاشو بده

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....