2777
2789
عنوان

باردارا و سیسمونی

71 بازدید | 3 پست

ازچندماهگی سیسمونی خریدین 

من سرکلاژی و استراحت نمیتونم برم خرید خیلی ناراحتم 7ماهمه 

نمیدونم چیکارکنم دوست ندارم کسی و بفرستم بخره 

دوستدارم خودمم برم براش خرید 

فدا سرت که نمیتونی حضوری بری. 

میتونی اینترنتی خرید کنی 

من خودم از اقابزرگ کلی خرید کردم، تو سایت هم محصولاتش هست. راحت بشین خونه و سفارش بده. 

حتی سرکلاژم نبودی تو این گرما اذیت میشدی. 

من خودم میرم دیگه.  روز که نمیشه رفت،  عصر میریم اونم زمان ادم محدود میشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای کمد یا کسی رو بفرست برات عکس بگیره بفرسته،  بپسنذی و سفارش بدی.  یاعجله نداری،  بذاری به دنیا اومد با ارامش بری بخری. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

منم استراحت بودم 

از هفته ۳۷دکتر بهم اجازه داد و همشو خریدم. پیاده روی زیاد به زایمانم کمک کرد

فقط سرویس چوب رو بگو کسی بره برات عکس بفرسته. چون من سفارش دادم دیر به دستم رسید. بچم ۱۵ روزه بود فک کنم