2777
2789
عنوان

داداشم میخواد بره زابل یه لحظه بیاید نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 92 پست

من خودم عمم زمانی دانشگاه زاهدان می‌رفت که جریانات عبدالمالک ریگی بود !!

با این وجود میگه بلو‌چ ها خیلی دوست داشتن عممو حتی میگه خونشون دعوتم کردن رفتم مهمان نواز بودن

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقا امکانات به جهنم نره زبونم لال جنازه ش برگرده

نه بابا 😂😂

مگه سربازه ک بگیم مثلا سر مرزه که خدای نکرده اینجور بشه 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

جدی شما زابل زندگی میکنی یا اونجا فامیل دارین بهش گفتم بخون گوش نکرد ببین چجور مارو به دردسر انداخته ...

نگران نباش.

خواهرم زندگی کرده اونجا.

شوهر خ‌واهرمم. مامور کلانتری بود.

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

امکاناتش ضعیف اما تصور تگزاس طوری هم که شما تو ذهنت ساختی نیست ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

من زاهدانم اما زابلم رفتم والا هیچ وقت ندیدم اون چیزی باشه که بقیه میگن یه شهر مثل بقیه شهرها این هم ...

همیشه کلا یک عده از خوزستان و سیستان و بلوچستان به دید دیگه دارن 

تعجب میکنم از تاییداتون،ما نزدیکیم به اونجا بلوچ ها هم تو شهرمون خیلی رفت و آمد دارن،یکی از دوستام زابل درس میخونه خوابگاهی هم هست با اینکه دختره هیچ مشکلی نداشته،دختر خالم هم همونجا رفت دانشگاه و خوابگاهی بود آخرشم با زابلی ازدواج کرد همسرش هم خیلی مرد محترمیه

تعجب میکنم از تاییداتون،ما نزدیکیم به اونجا بلوچ ها هم تو شهرمون خیلی رفت و آمد دارن،یکی از دوستام ز ...

بابا اصن عمه من زمان عبدالمالک ریگی دانشگاه سیستان بلوچستان بود !! با این وجود هیچ مشکلی برایش پیش نیومد