2777
2789
عنوان

داداشم میخواد بره زابل یه لحظه بیاید نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 92 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اقا امکانات به جهنم نره زبونم لال جنازه ش برگرده

ادمن ، آدم خوار نیستن که 

اتفاقا بلوچ ها اینقدر با غیرت و مرد هستند 

زاهدان عالی 

امکانات درسته ندارع ولی اینطور نیست که آدمو بکشن

کی با آدمی که سرش تو کار خودش بد رفتاری می‌کنه اخه

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

بحث اهالیش به کنار اصلا داداشت میتونه با هوای گرم اونجا زندکی کنه بشدت گرمه من شنیدم خودتون اهل کجا ...

کی گفته عربن اتفاقعا زبانشان زبان فارسی اصیل رادمان پورماهک (یعقوب لیث صفاری) زنده کننده زبان فارسی از اجدادشون 😐

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

زابل نمیدونم ولی زاهدان !! عالیه من خودم چندتا دوست بلوچ دارم درحد رفت و آمد !!اینقدر انسان های شریف ...

فدات از تعریفاتت😂😂😂

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
از نظر وضعيت بهداشت و آب وضعيت زاهدان چطوريه؟

آب هوا گرم خشک 

بهداشت عادی 

فقط سنت و رفتار فرق می‌کنه مثل هر شهر دیگه

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

بستگی به رشته اش داره

ولی خب من جای شما بودم میذاشتم بره 

دیگه تا کی باید روی پای خودش وایسه یا ن مگه نمیخواد تشکیل خانواده بده همینجوری کردید که الان زیادی سر به زیریش ترسوندتتون نه زیادی بچه باید آزادی داشته باشه و نه زیادی حساس

چه خبره ۱۹ یا ۲۰ سالش هس که دیگه

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
یکی از نزدیکان من بخاطر شغلش اونجاست و هیچ کدوم این چیزایی ک میگیو تایید نمیکنه

دقیقا 

خیلی مردم شریفی هستند مثل بقیه شهر ها