2777
2789

داداشم امسال کنکور داده به احتمال زیاد دانشگاه دولتی اون رشته ای که میخواد فقط زابل قبول شه . حالا ما می ترسیم میگیم زابل چجور شهریه امنیت اینا داره شنیدم خفت میکنن توروخدا فقط اونایی که اونجا زندگی میکنن یا واقعا اطلاع دارن بگن چجور شهری هست.  

شما فکر کنید یه پسر سر به زیر چشم پاک اصلا با کسی هم کار نداره بره اونجا باز ممکنه براش مشکل درست کنن ؟ 

اینجوری ک میگی نیست.

ادمای خوبین.

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افتضاحه از لحاظ امکانات و..  

البته ببخشید زابلیای عزیز قصد توهین ندارم ولی نره بهتره

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

زابل نمیدونم 

ولی زاهدان !! عالیه 

من خودم چندتا دوست بلوچ دارم درحد رفت و آمد !!

اینقدر انسان های شریف و خوبین چقدر با شعورن

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>