2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا شفا بده

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

گلم علم پیشرفت می کنه الان برای خیلی از بیماری های لاعلاج درمان اومده

نه مال من درمانی نداره ارثی بوده منتقل میشه حتی بهم گفتن اگه بچه داسته باشم احتمالا اونم مثل من میشه

نه مال من درمانی نداره ارثی بوده منتقل میشه حتی بهم گفتن اگه بچه داسته باشم احتمالا اونم مثل من میشه

چیه بیماریت

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

دقیقا وقتی بچم مریض شد منم همین حرفو زدم ولی متاسفانه ما نمیتونیم تقدیر و سرنوشتمونو عوض کنیم از خدا میخوام ب۶ زودی زود خوب بشی و بهترین ها برات رقم بزنه 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 

مشکلت چیه عزیزم؟

ولی بخدا هممون یجوری بدبختی داریم هیچ کس حالش خوب نیست

غم بی پایانم🖤     

می تونم بپرسم چه بیماری؟

من بگم شما نمیدونید چیه ولی یجورای انگار مدام بدم به عدا های مختلف واکنش شدید نشون میده خیلی چیزا نمیتونم بخرم رشدم انجان نشد دندونام خراب شدن وزنم خیلی پایبنه به زبع سیستم ایمنیم خیلی ضعیفه الان اررو دارم بدون ماسک بیرون برم ولی نمیتونم حسرت خوردن غداهای بیرونی دارم هر دفعه به به غذا واکنش میده کاش حداقل بتونن بدون ماسک برم بیرون