2777
2789
والا دخترای ایرانی همش پی پسر و شوهر کردنن یه افتخار بزرگ میدونن شوهر کردن و پز میدن به هم اینجا همش ...

😅🤦 دیگه متاسفانه از تربیت نادرست و محدودیت ها و فشارهای خانواده های ایرانی ناشی میشه ....

مثلاً شاید اگه دخترا 20 به بالا که میشدن خانواده شون حمایت می‌کردن که مستقل و مجردی زندگی کنند کمتر دختری تن به ازدواج میداد 🫠

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

یعنی کره ای هام مردسالارن؟!

اوووو وحشتناک

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوب عاشق این جنبش شدم به راحتی میتونم دور مرد جماعت رو خط بکشم

تو اینستا و اینترنت سرچ کن اطلاعات در موردش خیلی هست. 

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

😅🤦 دیگه متاسفانه از تربیت نادرست و محدودیت ها و فشارهای خانواده های ایرانی ناشی میشه ....مثلاً شای ...

اصلا انگیزههاشون رو خوندی

پز دادن به دوستاشون انگار دستاوردی افتخاری چیزیه

افکار بچه گانه  آدم هاج و واج میمونه

اوووو وحشتناک

نمیدونستم  

همش در نظرم ترکیه ایا خیلی مردسالار بودن

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
کلا یه سری از افراد به خاطر سوشال مدیا یهو بولد شدن

خیلی هم زیادن با اینکه معمولین اما یه سریا خدای زیبایی میدوننشون عجیبه! 

کاروانی شکر از مصر به شیراز آید/اگر آن یار سفر کرده ی ما باز آید✨

نمیدونستم همش در نظرم ترکیه ایا خیلی مردسالار بودن

کلا دنیا ساختارش مرد سالاره.  بعضی جاها کمتر بعضی جاها بیشتر

کلا دنیا ساختارش مرد سالاره. بعضی جاها کمتر بعضی جاها بیشتر

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
نمیدونستم همش در نظرم ترکیه ایا خیلی مردسالار بودن

دوستان اشتباه برداشت نشه قصد توهین به هیچ قومیتی رو ندارم فقط حس خودمو گفتم  

تو سال ۲۰۱۶ یه مرد یه زن رو به قتل رسوند چون "زنها پیشنهاد دوستیش رو رد میکردن" این مرد اصلا مجازات ...

چه عجیب 😳 من چیز زیادی درباره ی کره جنوبی نمی دونم و فیلم هاشون هم حتی نمی بینم ولی فکر میکردم خیلی سختگیرن سر این موارد که ...

به خاطر اینکه اون چند ورزشکار ایرانی که اونجا تجاوز کرده بودن رو میگفتن اونا بیچاره شون میکنن ،چون قوانینشون سختگیرانه ست 🤔

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️