2777
2789
والا سنتی حق طلاق دار ندیدم

من دارم عزیزم 

ازدواج سنتی الان مثل زمان قاجار که نیست عزوس داماد از قبل همو نبینن

کلی باهم زمان میگذرونن و تا مهرشون به دل هم نشینه ازدواجی صورت نمیگیره

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید شما اول باید اون گاردی که دارید از بین ببرید نباید فکر کنید شوهر دشمن شماست یا برعلیه شماست و ...

با احترام مخالفم 

اطاعت کردن؟!

این چیزایی که گفتید نشون دهنده شخضیت یک خانم ضعیف و شکنندست که برای ادامه حیات احتیاج به اقا بالاسر داره 

شاید در ۲۰/۳۰ سال پیش این چیزایی که گفتید مورد قبول قرار میگرفت ولی نسل الان که اگاه شدن و میدونن نصف مردا عقل ندارن ! این چیزارو نمیپذیره

با افتخار تا الان همسرم رو اقای من ، مرد من و سایه ی سرم صدا نزدم 

از همون لفظ نفسم خیلی خوشحال  و راضیه 😊

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

خدا برای مرد هم دستوراتی گذاشته مرد هم وظیفه داره محبت کنه اما ما باید دنبال وظیمون باشیم نه حقوقمون ...

توصیه میکنم

در ۵۰ درصد مواقع وظیفتون رو انجام بدید 

ولی ۱۰۰ درصد خ‌استار حقتون باشید 

ببینید چقدر زندگیتون بهتر میشع

از ازدواج سنتی که همش دخالت خانواده هاست بدم میادو متاسفانه عده ی خیلی زیادی هنوز تو دوران خاستگاری ...

ما سنتی ازدواج کردیم 

دوران آشنایی داشتیم و تا بهم علاقه مند نشدیم عقد نکردیم 

به هیچکس هم اجازه دخالت ندادیم ! 

الان دیگه ازدواج سنتی اون چیزی که از قدیم توی ذهن شماست نیست

مردها باید مدهوش و شیفته ی افکار زن ها بشن نه کمر باریک و سایز بالاتنه و پایین تنه و پوست سفید و چشم ...

همچین قابلیتی رو ۵ درصد مردها هم ندارن 

در واقع نه تنها مردها متاسفانه بین خانم ها هم داستان همینه

بنظر من این روند طبیعی در خلقت انسانه 

انسان زیبایی هارو دوست داره

بنظر من این روند طبیعی در خلقت انسانه انسان زیبایی هارو دوست داره

درسته این یک واقعیته اما انسان زیبایی های باطنی رو هم دوست داره نباید زیبایی باطن رو فدای زیبایی های ظاهری کنیم در این جامعه که هر روز استاندارد های زیبایی رو تغییر میدن