2777
2789

حال روحیم وحشتناکه بخاطر موهام موهای سرم بشدت کم شده سنمم کمه موهای خیلی خیلی پر و زیبایی داشتم یکدفعه بخاطر ریزش موی هورمونی ریزش وحشتناکی گرفتم و موهای سرم همه رفتش بخداوندی خدا خجالتم میاد بیرون برم هر روز سر این خونه موندنم جنجاله ولی نمیدونن دردم چیه روخدا بگید چیکار کنم بخدا میخوام خودمو بکشم دیگه زیبایی زن به موهاشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه ترکیب  دیدم دارچین ورازیانه ومیخک رو نیم ساعت بجوشونی بعد اسپری کنی رو مو پر پشت میشه البته امتحان نکردم بعد هم بری حموم

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

هیچی تاثیر نداره متاسفانه

هر کاریم کنی فقط ممکن یکم بهتر بشه و کنترل بشه ک بدتر نشه ولی بدیش اینه تا اخر عمر باید انجام بدی  حالا هر روشی ک باشه قرص امپول مزو پی ارپی

کاشت هم برا خانم ها خیلی جواب نیست جدیدن علم پیشرفت کرده میگن جوابه ک اونم خدا تومن پول میخواد 🤷‍♀️🤦‍♀️

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

ای بابا یعنی هیچ روشی وجود نداره بخدا روانی شدم دیگه

نه من تا تهش رفتم هیچ روش قطعی وجود نداره

هر روشی بری باید تا اخر عمر ادامه بدی وگرنه باز برمیگرده 

من قرص میخوردم بهتر میشد موهام ولی متاسفانه همچی عوارض داره ادم تا اخر عمرش ک نمیتونه بخوره  سلامتیم مهم تر از موهام بود 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

نه من تا تهش رفتم هیچ روش قطعی وجود ندارههر روشی بری باید تا اخر عمر ادامه بدی وگرنه باز برمیگرده من ...

چه قرصی گلم 

بنظرت یه خیلی مراقبتذ کنم و قرص بخورم موهای منم خوب میشه خیلی غصه میخورم