2777
2789

بشدت خسیس هستن، یعنی بابام کلی مغازه و خونه داره ماهی بالای ۱۵۰ ، ۲۰۰ میلیون از اجاره هاشون فقط میگیره.

بعد مثلا غذا کم درست میکنن خودش و مامانم میگن سیریم تخم مرغ میخورن انگار فقط واسه بچه ها درست میکنن.

یه ماشین ۳ میلیاردی گذاشته تو پارکینگ اونقدری که باطریش میخوابه، سال به سال بیرون نمیاره، اونوقت بابام با ۷۰ سال سن یه پارس داغون مدل ۸۸ سوار میشه ، شهرمون هم کوچک همه میشناسن که داره و سوار نمیشه‌. شوهرمم هم همیشه میگه‌

اینا به کنار ، هر روز شوهرم سرکاره میان دنبالم میرم خونشون ناهار ولی شوهرم را دو ماهی یه بار دعوت میکنن خونشون البته جلو اون و بقیه سنگ تمام میذارن ولی آخه دوماه یبار؟ هر دفعه میگم با اکراه میگن باشه جمعه بیاین و باز دفعه بعد خودم باید بگم.

خجالت میکشم آخه، خونه مادرشوهرم درآمدش یک دهم اینا هم نیست هر هفته دعوتمون میکنه 

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

نگید بدون دعوت برید اصلاااا اینجوری نیستن. باید حتما با دعوت بریم الان سیزده ساله یبار بدون دعوت نرفتیم 

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم خیلی سخت میشه ولی اونارو اینجور که هستن بپذیر و بابتش هم پیش شوهرت خجالت نکش

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤