2777
2789

قبل ازدواجش سفید و اسمینی بود بعد سبزه و توپر شد؟؟ هرچی گذشت سبزه تر شد؟؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مایکل جکسون هم سیاه بود سفید شداین به اون در /=

😂😂

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

شاید برنزه ای یه کاری تو این مایه ها کرده

معیارهای زیبایی تو کشورای مختلف فرق داره تو هر کشوری چیزی که ندارن رو زیبایی میدونن تو اروپا پوست زیاد سفید رو میگن زیبا نمیدونن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

احتمالا سبزی خوردن زیاد خورده....شایدم ملافه هاشون رنگ پس میده.....این کی سفید بود آخه من هر وقت دید ...

قبل ازدواج سفید بود و لاغر 

چه مردم فضولی هستسن شما، تا کی و کجا میخاین سر از زندگی مردم در بیارین؟ شاید دوست نداره بگع، شاید بخاطر ابروی رونالدو صورتشو با سیلی سرخ نگه میداره، شاید نمیخاد بگه میره سر کار زیر افتاب سوزان عربستان، حالا خوب شد؟ فهمیدی خیالت راحت شد؟ جوابتو گرفتی؟ آبروی مردی پرتغالی رو بردم خوب شد؟ شانس اگه داشت زن رونالدو نمیشد که، اه پیشونی جورجیای بدبختو کجا میشونی 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چه مردم فضولی هستسن شما، تا کی و کجا میخاین سر از زندگی مردم در بیارین؟ شاید دوست نداره بگع، شاید بخ ...

😂😂😂😂😂😂