2777
2789
عنوان

کنکور

87 بازدید | 7 پست

چطوری برنامه ریزی کنم امسال میرم دوازدهم یازدهمو تا حدی بلدم ولی دهم نه  نمیدونم چطوری بخونم تست بزنم اصلا روشمو نمیتونم پیدا کنم مشاور و قلمچی هم میگن بدرد نمیخوره

:)

الان که نمیتونم بگم طولانی میشه اما برو گزینه دو 

نمی دونم می شناسی یا نه ولی اگه بری ثبت نام کنی اماده میشی برای کنکور 

وقت بزار کار کن یکی بود می گفت ۱۸ ساعت درس می خونده برا کنکور😶‍🌫️😮‍💨

من خودمم یه ده روزیه شرو کردم ولی تو تست زنی اصلا موفق نیستم... اول دهمو شرو کن... که یازدهمو یکم بلدی وقت کم بیاری مدرسه هست.... از روزی 4تا 5ساعت شرو کن و هفتگی بالا ببرش.. وسط هر پارت 90دقیقه ایت. یه ربع تا نیم ساعت استراحت کن. کتاب داری درسنامه بخون بعدش تست بزن کتاب نداری فیلم ببین. بعدش از پی دی اف تست بزن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که نمیتونم بگم طولانی میشه اما برو گزینه دو نمی دونم می شناسی یا نه ولی اگه بری ثبت نام کنی اما ...

اره میشناسم 

من روزانه فیلم میبینم و یاد میگیرم ولی بعضی تستارو نمیتونم بزنم

:)