2777
2789
عنوان

کاش آب شهر مارو قطع کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 60 پست
نه تو این بی آبی چه شستنی ما الان از ساعت ۱ ظهر آب نداریم هنوزم قطعه

چه ربطی داره من حیاط نشورم مثلا آب شما وصل میشه؟فک کردین جیره بندیه؟

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

من نمیدونم شستن پیاده رو معنیش چیه زنه تومحلمون شلنگ دستش میگیره پیاده رو وخیابون ومیشوره حالا جالبه ...

مثلا میخان بگن تمیزیم

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه حیاط و کوچه هم نشوریم😐😐😐😐الحق که لایق هر چی سرمون بیاد هستیم

عجبااااااا مگه کوچه رو هم میشورن 

تمیز کردن حیاط قلق داره با یه جارو و ابپاش قشنگ تمیز میشه 

بخاطر تنبلی خانم ها میان از اب شنلنگ بجا جارو استفاده میکنن

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس

مثلا میخان بگن تمیزیم

آخه پیاده رو که تو پیاده رو هزارتا موتوری رد میشه والا مریضن یه عده

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

من چندتا از این زنای حیاط و کوچه شور از نزدیک میشناسم 

اینا خونشون تو کثافته 

کوچه شستن میخوان بگن تمیزن 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
وقتی آب نیس بخوری شستن حیاط و کوچه واجبه ؟؟؟؟؟؟؟؟با جارو نمیشه تمیزش کرد آره حقمونه واقعا

کمرشونو ملت ناقص کنن چون مدیریت درست وحود نداره؟

عجبااااااا مگه کوچه رو هم میشورن تمیز کردن حیاط قلق داره با یه جارو و ابپاش قشنگ تمیز میشه بخاطر تنب ...

تنبلی نیست جارو آسیب میزنه به کمر در طولانی مدت 

خو الان منابع آبی کشور ی ظریفتی داره مث لیوان آب وقتی این ی لیوان آب تموم شه میخواییم چیکار کنیم اونی ک حیاط میشوره کوچه خب داره از همون ذخایر استفاده میکنه 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

گزارش بزنین فلانی حیاط میشوزه؟؟؟بعد اونا خودشون نمیدونن کی چقد مصرف میکنه؟پناه برخدا

فعلا که انگار نمیدونن و باید شکایت کرد حداقل اون نفهم یاد بگیره چطور از اب شرب استفاده کنه 

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس

من چندتا از این زنای حیاط و کوچه شور از نزدیک میشناسم اینا خونشون تو کثافته کوچه شستن میخوان بگن تمی ...

عزیزم متاسفانه نرود میخ فولادی در سنگ.....

چون مدیریت درست نیست 

شما آبو بریز تو کوچه 

بقیه هموطنات از بی آبی جون بدن 

آفرین به انسانیتت

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
فعلا که انگار نمیدونن و باید شکایت کرد حداقل اون نفهم یاد بگیره چطور از اب شرب استفاده کنه

من کسی رو ندیدم چه تو همسایه چه جایی دیگه حیاط هم نشوره شکایت هم فک نکنم به جایی برسه چوم کار غیر قانونی ای نیست جیره بندی و محدودیتی هم نیست برا هر خونه مثلا..

و در قبالش پول میدن

چون مدیریت درست نیست شما آبو بریز تو کوچه بقیه هموطنات از بی آبی جون بدن آفرین به انسانیتت

نمیدونم بخندم یا گریه کنم هی نگاه ب بچه هام میکنم دلم میسوزه 

امروز دو ساعت برق نبود بچه ام از گرما داشت تلف میشد