اینجا اکثرا خونه ها ویلایی هستن و هر روز گاهی هم صبح و غروب میکنم خانوما دارن حیاط و کوچه رو میشورن
خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم
من نمیدونم شستن پیاده رو معنیش چیه زنه تومحلمون شلنگ دستش میگیره پیاده رو وخیابون ومیشوره حالا جالبه ...
مثلا میخان بگن تمیزیم
خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم
من چندتا از این زنای حیاط و کوچه شور از نزدیک میشناسم
اینا خونشون تو کثافته
کوچه شستن میخوان بگن تمیزن
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
خو الان منابع آبی کشور ی ظریفتی داره مث لیوان آب وقتی این ی لیوان آب تموم شه میخواییم چیکار کنیم اونی ک حیاط میشوره کوچه خب داره از همون ذخایر استفاده میکنه
من چندتا از این زنای حیاط و کوچه شور از نزدیک میشناسم اینا خونشون تو کثافته کوچه شستن میخوان بگن تمی ...
عزیزم متاسفانه نرود میخ فولادی در سنگ.....
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
فعلا که انگار نمیدونن و باید شکایت کرد حداقل اون نفهم یاد بگیره چطور از اب شرب استفاده کنه
من کسی رو ندیدم چه تو همسایه چه جایی دیگه حیاط هم نشوره شکایت هم فک نکنم به جایی برسه چوم کار غیر قانونی ای نیست جیره بندی و محدودیتی هم نیست برا هر خونه مثلا..
و در قبالش پول میدن
لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱
چون مدیریت درست نیست شما آبو بریز تو کوچه بقیه هموطنات از بی آبی جون بدن آفرین به انسانیتت
نمیدونم بخندم یا گریه کنم هی نگاه ب بچه هام میکنم دلم میسوزه
امروز دو ساعت برق نبود بچه ام از گرما داشت تلف میشد