2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤔منظورت چیه عزیزمباید یک اندازه ای باشی که نه کوتاه باشی تو یک جمعی نه بلند

منظورم اینه ک الان از نظر یکی قد دوست یا خواهرت قشنگ تره نمیشه بگی من قدم از همه بهتره و.. 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

منظورم اینه ک الان از نظر یکی قد دوست یا خواهرت قشنگ تره نمیشه بگی من قدم از همه بهتره و..

من گفتم از نظر همه🤔چرا همچیو قاطی میکنی عزیزم

گفتم متوسطشون خودمم 

نمیخواد حامی حقوق خواهر من باشی

من گفتم از نظر همه🤔چرا همچیو قاطی میکنی عزیزمگفتم متوسطشون خودمم نمیخواد حامی حقوق خواهر من باشی

حرف منو نفهمیدی مجبور نیستی ریپ بزنی دوباره بخون 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خب کوتاهم دیگه نهایتا ۴ سانت رشد کنم😮‍💨🫠

مطمئنی ۱۶۰ هستی ؟؟؟ من ۱۵۹ ام از نصف دانشگاه بلندترم  

بخدا یسریا ناشکرن من الان زجه میزنم برا ۴ سانت بیشتر 😂

اون که بله ول من منظورم چیز دیگه ایه اینجا همه نمیدونم چرا ۱۷۰ به بالا هستن تازه میخوان بلند تر هم باشن

همه این ۱۵۰ سانتیا تو خیابون منم ؟؟؟ 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7