2777
2789
منم دوست مامانم ۱۷۵ صداش میزنن زرافه( به دوستان قد بلند برنخوره) من خودم دوس داشتم لااقل ۱۷۵ بشم ولی ...

ن بسه دیگ خوبی ۱۶۵ ۱۶۸ اینا بشی خوب میشه 

ب نظرم ۱۶۵ زیبا ترین قده 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از قد ۱۶۸ خوشم میاد،،خودم ۱۶۰ ام اما قد هیچ وقت ندیدم تاثیری تو زندگی بذاره.

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

از قد ۱۶۸ خوشم میاد،،خودم ۱۶۰ ام اما قد هیچ وقت ندیدم تاثیری تو زندگی بذاره.

تاثیر ن نداره ولی من هر شب گیره میکنم

پسری که دوستش داشتم رفت سراغ دوستم

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

تاثیر ن نداره ولی من هر شب گیره میکنمپسری که دوستش داشتم رفت سراغ دوستم

چرا عزیزم؟؟

بابت قد یعنی رفت؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

بنظرتون وزن مناسب ۱۶۰ چقدره؟؟من ۶۰ کیلوام جدیدن حس میکنم چاقم خانما نی نی سایتی ۵۰ کیلو ان😐😐

منم با قد ۱۶۰،،۶۰ کیلوام ولی چاق نیستم وقتی ۵۰ کیلو بودم شدیداً لاغر نشون می دادم باید ببینی استخوان بندی چه جوره.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال افزایش قد رایگان تلگرام من

(متدهای افزایش قد۲۰۲۵)

لینک bolandha

من دو سانت در ۲۰سالگی وسه سانت در ۳۶سالگی بلند شدم

جهت مشاوره وگرفتن برنامه در کانال از طریق لینک عضوبشین  ویا شماره من در تاپیک قدم هست وعکسم قبل وبعد افزایش قد

سلام عزیزم چند سالت بود پریود شدی و قدت چند بود؟ تا چند سال بعد پریود قد کشیدی؟

سلام من 10 سالگی پریود شدم قدم 145 بود الان 16 سالمه قدم 162، دکتر که رفتم گفت تا 20 سالگی میتونی رشد کنی 

🎀Love is a million things🎀