2777
2789

چون اون چیزی رو میبینه که ما نمی بینیم 

حدود یسال پیش عاجزانه ازش یه چیزی خواستم که نشد ازش رو برگردوندم کامل باهاش قهر بود گفتم و... والان دارم میبینم اگه اون اتفاق که من میخواستم بشه میشد اوضاع میتونست چقدر بدتر باشه 

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پنج سال پیش چوب لای چرخم گذاشت ولی هنوز نفهمیدم چرا نخواست 

هنوز ازش دلگیرم و در تلاش برای رسیدن به همون که نشد

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

سلام عزیزم من تاپیکتون رو درمورد مشکل تنفسی بعد ۶ ماه دیدم .راستش ۵ ماهه عمل کردم و بینیم همش کیپ میشه میخواستم بدونم مشکل شما حل شد خیلی نگرانم همینطوری بمونه 😓

ببخشید اون تاپیک قفل بود مجبور شدم اینجا سوالم رو بپرسم ممنون میشم راهنماییم کنید 🙏🌸

سلام عزیزم من تاپیکتون رو درمورد مشکل تنفسی بعد ۶ ماه دیدم .راستش ۵ ماهه عمل کردم و بینیم همش کیپ می ...

سلام نه واقعا تنفسم خیلی عالی نیست ولی عادت کردم 

ویه مشکل بزرگی هم دارم اینکه خیلی ببخشید خیلی ابریزش بینی دارم تو خیابون واینا یه ذره که پیاده روی میکنم اذیتم 

درکل زندگیم رو مختل کرده از شکلشم راضی نیستم ولی خب دیگه تقریبا کنار اومدم باهاش شاید بعد ها توان مالیش رو داشتم پیش یه دکتر خوب ترمیم کنم

سلام توروخدا جوابم رو بده منم عمل بینی انجام دادم و آنقدر جالب نشده حالم خیلی بده اگه پیامم رو خوندی ...

سلام عزیزم به مرور زمان بینی رو صورتت میخوابه وقشنگتر میشه 

حتی اگه بینی هم مدلش تغییر نکنه رو صورتت میشینه 

دوساله از عمل من گذشته سال اول که از ناراحتی فقط ارزوی مرگ میکردم نمی تونستم قبولش کنم ولی به مروز زمان هم بینیم بهتر شد وهم من تونستم قبولش کنم وباهاش کنار بیام 

میدونم چقد سخته ولی سعی حداقل تا یکسال خودت رو سخت مشغول کنی که خیلی به این موضوع فکر نکنی قول میدم همه چی بهتر میشه 

فقط خود خدا میدونه من چقدر سر این عمل بینی اشک ریختم وغصه خوردم زمان همه چی رو درست میکنه 

سلام نه واقعا تنفسم خیلی عالی نیست ولی عادت کردم ویه مشکل بزرگی هم دارم اینکه خیلی ببخشید خیلی ابریز ...

من راستش همش بینیم کیپ میشه مثل سرماخوردگی .موقع غذا خوردن مخصوصا اگه خیلی سرد یا گرم باشه کل بینیم راهش بسته میشه 😓

من از عمل دوباره میترسم و راستش اعتمادمو به دکترا از دست دادم چندتا دکترم رفتم ولی هنوزم نمیدونم مشکلم چیه .و چیکار کنم به هر حال مرسی که پاسخ دادین عزیزم امیدوارم شما هم مشکلتون حل بشه چون میدونم که خیلی سخته 💔