2777
2789
عنوان

پختیم تواین گرما

102 بازدید | 7 پست

خدا لعنتشون کنه این چه وضعیه دو ساعت ظهربرق قطع بودالانم دوساعته رفته هنوز نیومده نت هم در طول روز یکی دو ساعت شایدوصل باشه آب که نداریم اصلا پمپ و مخزن داریم والا باید ازیی آبی هم هلاک می‌شدیم این چه وضعیه چرا هیچ کس جواب درستی نمیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اب و برق م میگیم هیچ. از ظهرتاحالا نه انتن هست نه نت.  بعدچندیاعت تونستم وصل شم. کسی میدونه چرا انتن میره؟برقم باشه انتن نیست اخه

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

حالا اب و برق م میگیم هیچ. از ظهرتاحالا نه انتن هست نه نت. بعدچندیاعت تونستم وصل شم. کسی میدونه چرا ...

کلا زیر ساخت ها آسیب دیده

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱