2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من به یه همکارم خیلییییی وابسته بودم جنس مخالف هم بود 

خیلی گرم و صمیمی بودیم یه روز که رفت حالم خیلی بد شد 

تا دو هفته راه میرفتم گریه حال و روزم خوب نبود 

ولی بعد یکی دوماه الان هیچ حسی بهش ندارم 

فقط به خودت زمان بده 

وابستگی رو با علاقه اشتباه نگیرید وابستگی یه جور اعتباد و عادته یه مدت که بهش اهمیت ندید به نبودش عادت میکنید و وابستگی کم میشه فقط باید صبور بود 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

وابستگی رو با علاقه اشتباه نگیرید وابستگی یه جور اعتباد و عادته یه مدت که بهش اهمیت ندید به نبودش عا ...

ینی از نظرت بی تفاوت بودن راهشه؟؟اینکه کاری ک قبلا میکردی رو دیگه نکنی؟؟؟

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

من به یه همکارم خیلییییی وابسته بودم جنس مخالف هم بود خیلی گرم و صمیمی بودیم یه روز که رفت حالم خیلی ...

عزیزمممم .

چطور وابستگیه شکل گرفت؟؟؟

الان اوکیی؟؟

نه دارم میمیرم

دلم براش تنگ شده.ولی اصلا منو نخواست و ادم اشتباهیه

به این فک میکنم اگه باهاش باشم شبانه روز باید زجر بکشم

باید ببینی کدوم‌روش دل کندن روت جواب میده پی همونو بگیری

میشه یه صلوات برام بفرستی؟

عزیزمممم .چطور وابستگیه شکل گرفت؟؟؟

یک سال همکار بودیم تقریبا سه ماه اول رابطه عادی بود بعدش هر روز با گرم تر از قبل شدیم خیلیییی شوخی میکرد از همه چی حرف میزدیم هوام رو خیلی داشت با هر وسیله که تو محیط کارم بود باهام شوخی میکرد محبت میکرد 

بهش عادت کرده بودم مرخصی میرفت حالم بد میشد 

اصلا خیلی بد گذشت بهم دو سه هفته اول

ینی از نظرت بی تفاوت بودن راهشه؟؟اینکه کاری ک قبلا میکردی رو دیگه نکنی؟؟؟

دقیقا اینکه توجهت رو اززش برداری اولش سخته کم کم عادت میکنه ادم 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

همون شخصیه ک گفتی بعد ۸ سال اومده؟‌اگه ادم درستیه و دوسش داری چرا بهش فرصت نمیدی؟البته از راه درست و ...

واسه ما دیگه تموم شده .هیچوقت دیگه برنمیگردم .بزار خوش باشه .