2777
2789

دوران عقد دارم جدامیشم

تازه فهمیدم که برای خروج از کشوراجازه همسرمیخواد😔

ازطرفی هرجامیرم نمیدونم بگم مجردم یامتاهل💔

از این بلاتکلیفی خسته شدم

تاوقتی که همه چی تموم بشه طول میکشه

شما اگه جای من بودین بااین ظلم چطور کنارمیومدین...

خوب حالا هر وقت خواستی بری خارج ازش اجازه بگیر چرا مثلا مشکلی داره بگی متاهلی؟

خب برای کار اگ بگم متاهلم اجازه شو میخوان

الان میخوام برم خارج ازکشور ولی نمیخوام بحثشو مطرح کنم

چندماهه هیچ خبری ندارم ازش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ خیلی سفر خارج میری که به این خاطر میخوای جدا شی؟ میتونی تو شروط ضمن عقدت بیاری که حق خروج از کشور ...

اشتباه متوجه شدین..دارم جدامیشم حالا تاکارام انجام شه نمیتونم برم سفرخارج ازکشور

چطور نمیدونستی و عقد کردی🧐 باید صبر کنی تا جدا بشی. یا محل کارت بگی تو پروسه جدایی هستم

فکرمیکردم برای پاسپورت اجازه بخواد.چون فعلاپاسپورت معتبردارم

فکرمیکردم برای پاسپورت اجازه بخواد.چون فعلاپاسپورت معتبردارم

اگر کربلا میری اجازه نمیخواد.

منم از زمان مجردی پاسپورت دارم و چند ماه پیش رفتم کربلا بدون اجازه شوهر.

تو هم میتونی بری ان شاءالله کاری ندارن بهت.

البته جهت اطمینان از پلیس ۱۰+ محله تون بپرس ولی تاجاییکه من میدونم نیازی به اجازه شوهر نیست. 

برای کارکردن هم اگر آزمون استخدامی میخوای بدی بزن متاهلم چون امتیاز داره 

جاهای خصوصی هم اگر خواستی کار کنی بگو متاهلم دروغ هم نیست چون فعلا متاهلی و اونجوری کسی مزاحمت نمیشه. نگران نباش که ممکنه اونجا برات خواستگار پیدا شه. انقد از جاهای دیگه برات خواستگار میاد که اونا هیچه.

بعدشم اگر واقعا همکاری چیزی ازت خوشش اومد باهاش بعدا صحبت میکنی و میگی تو نامزدی جدا شدم میخوای بخواه نمیخوای برو

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

اگر کربلا میری اجازه نمیخواد.منم از زمان مجردی پاسپورت دارم و چند ماه پیش رفتم کربلا بدون اجازه شوهر ...

مرسی🥺نه برای خواستگار نمیگم اگه بگم متاهل شاید اجازه طرف رو بخوان بعد باز بدمیشه...

باکاری که اینابامن کردن دیگه هیچ خواستگاری رو قبول ندارم🙂💔

برای کار اجازه همسر لازم نیست 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!