2777
2789
عنوان

چجوری جمعش کنم🙈🥹

73 بازدید | 6 پست

گندی ک زدمومیگم

سعی میکنم راجب مسائل ومشکلات خانوادگیم باهمکاراحرف نزنم..

یکی همکارا چون خانم خوبیه باهم دوست شدیم ولی بازسعی میکنم برااحتیاط ازمسائل ومشکلاتم نگم..

اوندفعه اززبونم رف گفتم خونه سختی گیرمیاد مستاجریم

داداشم یویش داره نمیده  گفت اون یکی داداشت چی

گفتم اون پول نداره وگرنه

میداد...

الان چجوری جمعش کنم...

بنظرتون ی روز صحبتوبازکنم بگم داداشم ک پول داره پولاش توبانک سپرده ان نمیتونه فعلادربیاره بده؟

و الکی بگم توشهرستان زمین داریم؟

اخه پشیمون شدم گفتم پول نداریم خونه بگیریم

میگم الکی بش بگم زمین داریم ک باخودش نگه ایناهیچی ندار نیستن؟

راهنماییم میکنید

🙈اینو گذاشتی فک کردم جلو همکار اقا گند زدی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه فک کنه شما هیچی ندارین چه اتفاقی میوفته

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

آخه دوتابرادربزرگ‌دارم و پدرم. میترسم باخودش بگه سه نفرن نمیتونن ی خونه اجاره کنن

هرچی که بگه

مگه مهمه

بیخیال قشنگم

پیله ات را بِگُشا🌱                                                              تو به اندازه پروانه شدن زیبایی …🦋

آخه دوتابرادربزرگ‌دارم و پدرم. میترسم باخودش بگه سه نفرن نمیتونن ی خونه اجاره کنن

هرجوری که راجبت فکر کنه عزیزم،اصلا مهم نیست ذهنتو مشغولش نکن،هیچوقتم دروغ نگو که زمین دارینو اینا یهو میبینی یچی میشه مجبوری صدتا دروغ دیگه بگی اولیو جمعش کنی

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘