2777
2789
من الان هفته ۱۶ هستم و با آمپول و دارو کنترلش میکنم وگرنه هنوز به شدت قبل هست😑😑

من آمپول نزدم  انشالله زودتر تموم بشه واسه شما چند هفته شروع شد؟ 

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با دمیترون خوب نشدی؟؟؟ اره ب۶ خوبه برای تهوع ولی دمیترون قوی تره فکرکنم خیلی بد ویاری شما باید تحمل ...

سیرابی مامانم درست کرده بود هر کار کردم دلم نکشید بخورم  فقط آبشو خوردم دکتر هم بهم گفت کله پاچه نباید بخوری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آمپول نزدم انشالله زودتر تموم بشه واسه شما چند هفته شروع شد؟

فک کنم از هفته ۵,۶ شروع شد خییییلی شدید بودم هیچی نمی‌تونستم بخورم ،۶/۷ کیلو لاغر شدم.الانم فک میکردم ماه چهارم تموم میشه ولی هنوز هست ..کلا عصر به بعد هیچی حتی آب هم نمی‌تونستم بخورم ..خیلی بده مال من..الآنم به زور یکم غذا میخورم اونم سبک ..نه برنج نه گوشت و مرغ هیچی نمیتونم بخورم وزنم بالا نمیاد

سیرابی مامانم درست کرده بود هر کار کردم دلم نکشید بخورم فقط آبشو خوردم دکتر هم بهم گفت کله پاچه نبا ...

سیرابی فرق داره با کله پاچه 

همون اب سیرابی بخوره بس خیلی خوبه برای تهوع ب۶ داره من که میخورم خوب میشم 

فک کنم از هفته ۵,۶ شروع شد خییییلی شدید بودم هیچی نمی‌تونستم بخورم ،۶/۷ کیلو لاغر شدم.الانم فک میکرد ...

اخی عزیزم درکت میکنم  انشالله  زودتر تموم بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سیرابی فرق داره با کله پاچه همون اب سیرابی بخوره بس خیلی خوبه برای تهوع ب۶ داره من که میخورم خوب میش ...

ابشو خوردم چند روز پیش  شما باردارین؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در طول روز دارم بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا شدید دمیترون داد تاثیر زیادی ندارهدیروز قرص ب6هم داده نمیدو ...

دمیترون تو بارداری تقریبا از ۹ماه پیش ممنوع شده

چجور دکترت بهت دمیترون داده؟

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم مثل شمام دیگه تحمل ندارمبعضی وقتا گریم میگیره😢

کاش زودتر تموم بشه  من ناخواسته هم باردار شدم دیروز سردرد گرفتم حتی یه مسکن ساده نتونستم بخورم فقط از درد گریه کردم  کاش زودتر این روزا تموم بشه من اطرافیانم  همه میگن ما اصلا تهوع نداشتم  منم اینجوری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40