2777
2789
عنوان

دوستانی که نویسندگی کار کردین

59 بازدید | 11 پست

نویسندگی چه چیزایی بهتون اضاف کرد و توی چه حوزه های کاری بدردتون خورد ایا اصلا ارزش هزینه کردن داره؟

و اینکه چقدر شما هزینه میدادید برای کلاسها

من قلمم خیلی خوبه ولی نه انجمنی عضو شدم نه از این تواناییم در جایی استفاده کردم اما واقعا روح بخشه نویسندگی

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

من تا حالا هزینه ای براش نکردم ولی یه سری کارگاه های نویسندگی رایگان بود میرفتم شرکت میکردم خوب بود بد نبود

توی این پنج سالی که شروع کردم به نوشتن هزینه آنچنانی نتونستم بکنم

اینکه خودتون تمرین بکنین و بیشتر از همه کتاب بخونین خیلی بیشتر براتون سود داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قلمم خیلی خوبه ولی نه انجمنی عضو شدم نه از این تواناییم در جایی استفاده کردم اما واقعا روح بخشه ن ...

بنظرتون اصلا توی حوزه های کاری بدرد میخوره؟خیلی ب بدرد بخور بودن چیزی تاکید دارم

بنظرتون اصلا توی حوزه های کاری بدرد میخوره؟خیلی ب بدرد بخور بودن چیزی تاکید دارم

متاسفانه اصلا اطلاعی ندارم چون من بیشتر برای خودم زندگی میکنم حتی اگر از دید بقیه به درد نخور باشه

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

اگه بخوای نویسنده باشی تو یک کتاب رو که می نویسی تا وقتی که ناشر نشر بکنه و به دست مردم برسه و بخونن درامدی از طرف اون انجمنی که کار می کنی نصف میشه  بین ناشر و نویسنده ، درامدشو نمی دونم.

اما نویسندگی حس خوبیه،  اگه بهت ارامش میده بنویس

اصلا بدرد بخور هست نویسندگی یا صرفا ی تفریحه؟

به نظر من اگر برای درآمد میخوای واقعا برای پول درآوردن به طوری که کل هزینه زندگیت رو تامین کنه بهش تکیه کنی نه اصلا

چون اولا ریسکیه به شدت

ممکنه اونقدری که باید کتابی که چاپ میکنی فروش نره یا اصلا انتشاراتی برای چاپ قبولش نکنه

حالا جدا از اینکه برای چاپ شدن کتابت هزینه هم باید بکنی

پس میشه گفت بله صرفا به عنوان یه تفریح آرامش بخش بهش نگاه کن

اره دقیقا ، مگر اینکه شانسی بتونی بری

آره

و حقیقت تلخ هم اینه که کتاب هایی که تخیلی ان و به خصوص اونایی که صحنه های خیلی زیادی دارن بیشتر فروش دارن توی کل دنیا

مخصوصا دارک رومنس ها

من دوست دارم تا حدی که صحنه نداشته باشه ولی متاسفانه الان چه آنلاین بخوای بنویسی چه چاپ کنی صحنه که داشته باشه ده برابر طرفدار داره و فروش میره

سلام و نور.

تجربیاتی که اوایل نویسندگی کسب کردم کردم آرزو می‌کردم ای‌کاش یکی اینا رو بهم می‌گفت:

۱) نوشتن دلی با نوشتن برای مردم و فروش متفاوته(البته ممکنه اثر دلخواه نویسنده‌ای عام‌پسند باشه ولی استادی پیدا کنید که یاد بده چطور کتاب بنویسید که فروش بره یا ناشر بخره، نه اینکه چطور بنویسید!)

۲) با هزینه خودتون کتاب چاپ نکنید.

۳) نقد و بازخورد بگیرید، چه تو بحث ایده چه تو نثر.

۴) استاد استاد شماست و شما شاگرد، نه مرید! قرار نیست هرچی استاد می‌گه همون باشه، چندین استاد پیدا کنید و از تجربیات اونها استفاده کنید و فقط شاگرد باشید. اگه دیدید تمام تجربیات و دانسته‌های استادی رو گرفتید، برید سراغ استاد بعدی. متاسفانه خیلی‌ها رو دیدم سقف دانسته‌ها و آموخته‌هاشون رو معطوف به استادی کردن و پیشرفت نداشتن.

۵) کتاب خوب زیاد بخونید. کتاب خوب نه هر کتابی‌. کتاب بهترین استاده‌‌.

۶) سقف آرزوهاتون رو ببرید بالا. اینکه رمان بنویسید و تو تلگرام و سایر پیامرسان‌ها منتشر کنید هنر نیست، اینکه رمانی بنویسید که تو فلان نشر معتبر چاپ شه هنره‌. 

۷) دورهمی خوب نویسندگی پیدا کنید. (اگر نیاز داشتید پیام بدید معرفی کنم.)

۸) از نقد و کتاب غافل نشید. دوبار گفتم ملکه ذهنتون شه‌.

قلمتون سبز

یاعلی