نوشته بود بخاطر گرماست اما یجا خوندم شااااید برای ج.ن.گ هست یا آماده باش🥺چیزی نشنیدین شما؟
من شاید باید برم قم میترسم🥺
و اینکه حقیقت داره نزدیکای قم انفجار بوده؟
میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
انفجار و آتش سوزی که از بعد از ج ن گ مدام اتفاق میفته و واقعا معلوم نیست دلیلش چیه.متاسفانه هر لحظه ممکنه ج ن گ دوباره شروع بشه منم خیلی زیاد میترسم ولی فکر نکنم تا جمعه بشه چون جمعه مذاکرهس.الان دلیلش همون گرمای شدید و کمبود آب و برقه.
همگی دعا کنیم مذاکرات خوب پیش بره و اون هفته خبرای خوبی بشنویم و این مصیبت برا همیشه تموم بشه😭🤲🙏
یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنماییهای بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
فوقش شهید میشید ناراحتی ندارهقم پاکسازی بوده برای وسایلی که از جنگ باقی مونده
خدانکنه.واقعا که😐😐😐همه مثل شما از زندگی سیر نیستند و منتظر شهید شدن نیستند.ماها هزار امید و آرزو داریم و نمیخوایم شهید بشیم.
یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنماییهای بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
خدانکنه.واقعا که😐😐😐همه مثل شما از زندگی سیر نیستند و منتظر شهید شدن نیستند.ماها هزار امید و آرزو ...
دقیقا😑😂👌هیلی راحت حرف میزنن
میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️
آره دقیقا.یکی بهش بگه تو که اینقد دلت میخواد بمیری و شهید بشی برو غزه که بفهمی ج ن گ و آوارگی و بدبختی و از دست دادن عزیز و اینکه جلو چشمات آرزوهات و جوونیت و زندگیت پرپر بشند چقدر بده که دیگه اینقد راحت و ریلکس درمورد ج ن گ و شهید شدن حرف نزنی🤦♀️