نوشته بود بخاطر گرماست اما یجا خوندم شااااید برای ج.ن.گ هست یا آماده باش🥺چیزی نشنیدین شما؟
من شاید باید برم قم میترسم🥺
و اینکه حقیقت داره نزدیکای قم انفجار بوده؟
میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انفجار و آتش سوزی که از بعد از ج ن گ مدام اتفاق میفته و واقعا معلوم نیست دلیلش چیه.متاسفانه هر لحظه ممکنه ج ن گ دوباره شروع بشه منم خیلی زیاد میترسم ولی فکر نکنم تا جمعه بشه چون جمعه مذاکرهس.الان دلیلش همون گرمای شدید و کمبود آب و برقه.
همگی دعا کنیم مذاکرات خوب پیش بره و اون هفته خبرای خوبی بشنویم و این مصیبت برا همیشه تموم بشه😭🤲🙏
یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنماییهای بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
فوقش شهید میشید ناراحتی ندارهقم پاکسازی بوده برای وسایلی که از جنگ باقی مونده
خدانکنه.واقعا که😐😐😐همه مثل شما از زندگی سیر نیستند و منتظر شهید شدن نیستند.ماها هزار امید و آرزو داریم و نمیخوایم شهید بشیم.
یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنماییهای بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
خدانکنه.واقعا که😐😐😐همه مثل شما از زندگی سیر نیستند و منتظر شهید شدن نیستند.ماها هزار امید و آرزو ...
دقیقا😑😂👌هیلی راحت حرف میزنن
میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️
آره دقیقا.یکی بهش بگه تو که اینقد دلت میخواد بمیری و شهید بشی برو غزه که بفهمی ج ن گ و آوارگی و بدبختی و از دست دادن عزیز و اینکه جلو چشمات آرزوهات و جوونیت و زندگیت پرپر بشند چقدر بده که دیگه اینقد راحت و ریلکس درمورد ج ن گ و شهید شدن حرف نزنی🤦♀️