2777
2789
عنوان

خانومای معتقد بیاین

53 بازدید | 5 پست

#چند_دقیقه_مطالعه  

داستان “حجاب حضرت فاطمه سلام‌الله‌علیها در برابر مرد نابینا”🍀

در روزی از روزها، حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها در خانه مشغول انجام کارهای روزمره بودند. خانه‌ای ساده و بی‌آلایش که با نور ایمان و تقوا روشن شده بود.✨

در همین هنگام، مردی نابینا که از یاران پیامبر صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم بود، به قصد دیدار با رسول خدا (ص) به خانه ایشان آمد و اجازه ورود خواست.💫

حضرت فاطمه (س) با شنیدن صدای او، به سرعت برخاستند و خود را پشت پرده‌ای قرار دادند تا از دید او پنهان باشند.🍃

رسول خدا (ص) که در خانه حضور داشتند، به عبدالله اجازه ورود دادند. او وارد شد و با پیامبر (ص) به گفتگو پرداخت.

پس از مدتی، وقتی آن مرد خانه را ترک کرد، پیامبر (ص) با تعجب به دخترشان فاطمه (س) نگاه کردند و فرمودند:

“دخترم، چرا خود را پوشاندی در حالی که او نابیناست و تو را نمی‌بیند❓

حضرت فاطمه (س) با آرامش و احترام پاسخ دادند:

“پدر جان، اگر او مرا نمی‌بیند، من او را می‌بینم. علاوه بر این، او می‌تواند بوی مرا استشمام کند.”🪷

پیامبر اکرم (ص) با شنیدن این پاسخ عمیق و پرمعنا، لبخندی زدند و فرمودند: “گواهی می‌دهم که تو پاره‌ی تن من هستی.”✨

#حضرت_فاطمه_زهرا (س)

#حجاب

#داستان

🧕کانال #دخترونه حرم رضوی

┏━ 🕊  ━┓

@dokhtar_razavi

┗━ 🖤  ━┛

اگه امضامو دیدی برای رسیدن حاجتم صلوات بفرست❤

میشه لطف بکنید این داستان رو برای من تفسیر بکنید، به نظر شما در این حد مذهبی بودن خوبه؟

یعنی ما نباید از کنار نامحرم رد بشیم تا شاید بوی ما رو استشمام بکنه؟ یا اینکه باید چهره مون رو از نامحرم بپوشونیم؟

دیروز رفتم شلوار لی بخرم 

یا ار پایین کم داشت یا انقدر ضاب دار بود انگار سگ گاز گرفته 

آخرشم نخریدم 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیروز رفتم شلوار لی بخرم یا ار پایین کم داشت یا انقدر ضاب دار بود انگار سگ گاز گرفته آخرشم نخریدم

آره واقعاا این لباس هایی که میفروشن اصلا مناسب نیستن من خودم عباهام رو آنلاین سفارش میدم

میشه لطف بکنید این داستان رو برای من تفسیر بکنید، به نظر شما در این حد مذهبی بودن خوبه؟یعنی ما نباید ...

زنی ک از هنگام بیرون رفتن از خونه عطر بزنه فرشته ها لعنتش میکنن 

بوی زن یا حتی صدای نفس زن رو مرد نامحرم نباید بشنوه 

با ناز و عشوه هم نباید حرف بزنیم

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔