2777
2789
همچنیندرسته با استمرار به دست میادیسوالم داشتم..وقتی منشی بودی چکارایی داشتی؟ نحوه کار چطوری بود؟

حتما🩷🌱

کارم بیشتر اینطوری بود که نظم میدادم، زودتر از خودش مطب رو باز میکردم، نوبت دهی ها و نوبت گذاشتن، تو کارای ریز کمکش میکردم مثلا مواد رو میدادم دستش یا وسایل رو چک میکردم.

تماس هارو جواب میدادم و به سوالات و قیمت های کارایی که تو مطب انجام می‌دادن جواب میدادم. کارت کشیدن و پرداخت کردن.

گفتن اینکه تو این ماه یا این هفته چقدر پول درومده از مطب.

اینجور کارا

خلاصش اینه مطب رو نظم میدی و کنترل میکنی تا دکتر فکر فقط مراجعه کننده ها باشه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

من از وقتی از دانشگاه فارغ التحصیل شدم رسما، قبلشم در دو سال اخر دانشجویی غیر رسمی کار کردم 

سالهاست کار بیرون میکنم کار خونه هم انجام میدم این وسط دو بار دیگه هم رفتم دانشگاه. الان به دلایلی مجبور شدم دو هفته است از کارم بیام بیرون ولی همچنان دنبال کار هستم

یجوری بعضی خانم ها میگن خانه داری سخته انگار خانم های شاغل همینکارها رو انجام نمیدن!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه به نحوی مشغولیمیکی بیرون خونه شاغله ، یکی داخل خونه هست و خانه دار من خودم آنلاین به بچه ها برنا ...

موفق باشی🩷

من به عنوان یه تجریه شغلی خیلی دوسش داشتم

ولی درسته برای شغل دائم مناسب نیستن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

انشالله موفق میشی عزیزم.ممنونم

ممنونم گلم همچنين 🩷🌱

موفق باشی🩷من به عنوان یه تجریه شغلی خیلی دوسش داشتمولی درسته برای شغل دائم مناسب نیستن

ممنون

اره خیلی کار خوبی کردی که نشستی سر درست 

یا درس بخون یا یه مهارت کسب کن از اون پول در بیار

ممنوناره خیلی کار خوبی کردی که نشستی سر درست یا درس بخون یا یه مهارت کسب کن از اون پول در بیار

قطعا

برای اصلیم درسمه به امید خدا

بازم تشکر 🌟🩷

حتما🩷🌱کارم بیشتر اینطوری بود که نظم میدادم، زودتر از خودش مطب رو باز میکردم، نوبت دهی ها و نوبت گذ ...

ممنون که توضیح دادی🤍

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

ممنون که توضیح دادی🤍

خواهش میکنم🩷🌟

خانه داری حبس شدن توی خونه نیست، زندگی متاهلی یعنی تقسیم کردن کار هاوقتی مرد کار های که با قدرت بدنی ...

شما میگی خانه داری جهاد در راه خداست من هم قبول دارم بله کار سختیه و تربیت فرزند هم یکی از مهم ترین وظایفه.ولی از نظر من زن و کلا انسان و زندگی خیلی ارزش منده و یک زن با انتخاب خودش میتونه تو جامعه هم مفید باشه. اگه بحث اسلامو در نظر بگیریم حضرت خدیجه یک تاجر موفق و شاغل بود که از ثروت خودش در راه اسلام و زندگیش استفاده کرد از یک طرف هم یک خانه دار بود.الان ما باید بگیم حضرت خدیجه ظرافت نداشت ؟ یا نباید کار می‌کرد ؟؟ پس همه چی به توانمندی افراد هم برمیگرده یک نفر توانایی داره چند بعدیه و میتونه چن تا کارو باهم و کنار هم پیش ببره. الان متخصص زنان و زایمان و یا ماما ها رو در نظر بگیر که امروزه تو همین کشور خودمون خانم ها مسئولیتش بر عهده دارن و آقایون اللن تخصص زنان نمیگیرن الان همین متخصصین که هستن در کنارش خانه داری هم میکنن به زنان و جامعه هم خدمت میکنن. یک الگو عالی و انگیزه برا فرزندان هستن و مستقل هم هستن و میتونن از نظر اقتصادی هم به خانواده کمک کنن.شما اگه جامعه امروزو نگاه کنی خیلی از زن ها که ازدواج ناموفق دارن فقط به خاطر اینکه استقلال ندارن مجبورن خیانت ، کتک و گرسنگی و خیلی چیز ها رو تحمل کنن. پس شاغل بودن نه تنها خوب و مفیده بلکه منافاتی با زن خانه بودن و ظرافت هم نداره.