2777
2789
من قبلا شاغل بودم وقتی ازدواج میکنی خیلی شرایط سخت تر میش چون کار خونه و غذا پختنم هستش اگر همسرت پا ...

دقیقا

کار خونه خودش هم سخته هم زیاد

من چون خونه نهایت کاری که میکردم ظرف شستن بود سختم نبود

ولی وقتی میزی خونه خودت

شوهرت همکاری نکنه انگار دوشیفته کار میکنی

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

تامین مخارج خانم گردن مرده، وقتی میشه همسری داشت که قدر زن خانه دار رو بدونه پس دلیلی نیست آدم خودشو ...

این متن توسط کاربر آقا نوشته شده یا خانم؟

اینکه مجبور نباشی جلو کسی دست دراز کنی کم چیزی نیست

برخی آقا خسیسه یا حقوقش کفاف نمی‌ده

خانم اگر خودش بتونه کسب درامد کنه مجبور نیست دستش دراز باشه و با جمله ندارم نمیدم مواجه بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواهی در آینده چکاره بشی؟؟؟من فوق لیسانس مدیریت دارم سر کار نرفتم متاسفانه .کاری به نظرت میرسه بهم ...

ا اینکه رفتی دانشگاه راضی هستی؟ برگردی عقب میری یه حرفه یاد میگیری یا دوباره میری دانشگاه؟

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

موفق باشی😍🩷آره شاغل بودن واقعا چالش های خودش رو دارهولی لذتم دارهبیشتر بستگی به روحیه خوده فرد دار ...

بنظرم هیچی مثل شاغل بودن به ادم اعتماد ب نفس نمیده...

مستقل بودن

من کارای خونه هم انجام میدم متاهلم

سخته ولی در کل راضیم

میخواهی در آینده چکاره بشی؟؟؟من فوق لیسانس مدیریت دارم سر کار نرفتم متاسفانه .کاری به نظرت میرسه بهم ...

خدا بخواد و کمک کنه داروسازی رو دوست دارم.

بنظرم از مشاور و کسایی که میتونن بهت کمک کنن بپرس

حتما میتونی کاری کنی بالاخره مدرک داری

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

تامین مخارج خانم گردن مرده، وقتی میشه همسری داشت که قدر زن خانه دار رو بدونه پس دلیلی نیست آدم خودشو ...

خآنه داری قطعا یک کار سخته و قابل احترام. ولی الان خیلی از خانم ها هستن که دوست دارن بیرون از خونه هم فعالیت کنن به کارهای خانه داریش هم میرسن.من خودم اصلا دوست ندارم کوچک ترین چیزی که میخرم منتظر باشم که شوهرم بهم پول بده و یا قناعت کنم .مثلا من آدم ول خرجی هستم خیلی هم برا خودم هزینه میکنم نمیخوام هم منتی باشه. با کمال احترام هرکس نظر خودشو داره و من به نظرم آدم فقط به دنیا نیومده که تو خانه مشغول باشه...

بنظرم هیچی مثل شاغل بودن به ادم اعتماد ب نفس نمیده...مستقل بودنمن کارای خونه هم انجام میدم متاهلمسخت ...

همیشه پر انرژی باشی🩷

یه حس شیرینی داره 

هعی فقط تجربه درس خوندن دارمکار هم میخواستم انجام بدم تو خونه متاسفانه نشدخداروشکر کاراموز مشاور پوس ...

موفق باشی🩷

طول میکشه کمی وارد کار بشی

ولی پیگیر باشی و وسط کار ول نکنی قطعا میتونی شاغل بشی

ا اینکه رفتی دانشگاه راضی هستی؟ برگردی عقب میری یه حرفه یاد میگیری یا دوباره میری دانشگاه؟

حتما حتما میرم دانشگاه .ولی در کنارش یه جایی مربوط به رشته ام کار میکنم .چون آرایشگری خیاطی و .... رو دوست ندارم .دوست دارم خودم مدیر یه مجموعه بسته بندی مواد غذایی یا ..... باشم

این متن توسط کاربر آقا نوشته شده یا خانم؟اینکه مجبور نباشی جلو کسی دست دراز کنی کم چیزی نیستبرخی آقا ...

مردی که بخواد زنش پول نده و زنی که پول گرفتن از مردش رو یک داستان ۷۰ جلدی کنه، همون بهتر که هیچ کدوم ازدواج نکنن.

تا بوده وظیفه مرد بوده که خرجی زنشو بده شماها دارید کاری میکنید که این عادت مرد ها عوض بشه

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
موفق باشی🩷طول میکشه کمی وارد کار بشیولی پیگیر باشی و وسط کار ول نکنی قطعا میتونی شاغل بشی

همچنین

درسته با استمرار به دست میاد

یسوالم داشتم..وقتی منشی بودی چکارایی داشتی؟ نحوه کار چطوری بود؟

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

خآنه داری قطعا یک کار سخته و قابل احترام. ولی الان خیلی از خانم ها هستن که دوست دارن بیرون از خونه ه ...

خانه داری حبس شدن توی خونه نیست، زندگی متاهلی یعنی تقسیم کردن کار ها

وقتی مرد کار های که با قدرت بدنیشون سازگار تره بر میداره ، کار هایی هم که با قدرت روح و عاطفه زن سازگار تره مال اونه مثل خونه شادی ساختن تربیت بچه های خوب

خانه داری جهاد در راه خداست.

خانه داری رو حبس کشیدن ندونید زن خانه دار هم با دوستاش می‌ره بیرون کلاس میتونه بره تفریح داره 

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅

همه به نحوی مشغولیم

یکی بیرون خونه شاغله ، یکی داخل خونه هست و خانه دار 

من خودم آنلاین به بچه ها برنامه نویسی آموزش میدم 

توی خونه هم هستم ، بعد از کلی گشتن بین شغلهای مختلف این تنها شغلیه که نه لازمه پاشم آماده شم برم بیرون نه منو بیکار مگه می داره ، از همه نظر بهم میخوره

ولی خب به نظرم اگه زن قراره کار بکنه بهتره درس بخونه و یه کار خوب با یه مهارت خوب داشته باشه 

این شغلهای منشی گری و بازاریابی ( که خودمم توی دوران مجردیم تجربه کردمشون) فقط به درد کسی میخوره که از سر ناچاری بره ، وگرنه زنی که برای آینده‌اش برنامه داشته باشه نباید خودشو درگیر این شغل های سطح پایین بکنه