2777
2789
عنوان

گرسنگی 💔

2330 بازدید | 127 پست

بچه ها اگه نظرتون مخالفه رد بشید برید دوستای قشنگم 😘

فیلما رو میبینم دلم کباب میشه

به نظرم غذا و خوردن دیکه یعنی پست و ساده‌ترین نیاز انسانه اما مهم ترین

ماها دلمون نمیاد جلو کسی خوراکی بخوریم میگیم هوس میکنه آب میخوایم بخوریم اول تعارف میکنیم

حیوون بیاد جلوم گربه سگ میرم براش ماستی نون خشکی استخونی چیزی پیدا کنم

بعد میبینی یه مشت بچه غذا ندارن بخورن 💔

البته دیشب یه جا دیدم کمک میرسوند اسمش خیریه خدیجه کبری است انگار تو تلویزیون شبکه افقم برنامه داشتن

ولی زده بود یه کیسه آرد ۱۸۰۰ دلار !

من هر چی طلا دارم بفروشم میشه یه کیسه آرد 😊

دوستای قشنگم من صرفا دارم بخش وحشتناک گرسنگی و فشار ناعادلانه رو میگم خب

لطفا بحث های دیگه مثل وضع خودمونو و ... اینا نکنید چیزایی که میخواید بگید رو قشنگ میدونم اگه خواستید صحبت کنید درخواست بدین خصوصی بد هم حرف بزنیم اینجا فقط همینی که گفتم باشه 😘 مرسی دوستای قشنگم

• الذین آمنوا وعملوالصالحات!  یعنی‌دل‌پاک‌کافی‌نیست! •

کلام آخر 

این دنیا هیچ عدالتی ندارع 

دنبال عدالت نگردین 

حقتونو هم خودتون طلب کنین دنبال این نباشین حقتونو بهتون بدن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بنظرم یه فکری به حال ایران کنیم 

هممون از وضعیت غزه ناراحتیم ولی مشکلات خودمون مهم تره

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی اصلا منطقی و عادلانه نیست. تا حدی می تونیم‌کمک می کنیم بقیه اش را درگیرش نمی شیم که سلامت روان ...

اره منم یکم که تونستم زدم

حالا نمیگم زیاد ولی دیگه یه راهی پیدا کردم هر از گاهی کمک میکنیم

چیکار میشه کرد

افراد مستضعف کشور خودمون میگی، یا غزه ؟

عزیزم من افراد مستضعف کشور خودمون هم کمک میکنم در حد وسعم

اره منم یکم که تونستم زدمحالا نمیگم زیاد ولی دیگه یه راهی پیدا کردم هر از گاهی کمک میکنیمچیکار میشه ...

یکم به دلخوشی های زندگیت بیشتر برس که مغزت از حالت منطقی به حالت لذتی گرایش پیدا کنه اون موقع بهتر می تونی تصمیم بگیری و هر دو طرف را داشته باشی.

ارشد روانشناسی، رواندمانگر، تراپیست