2777
2789
عنوان

گرسنگی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2449 بازدید | 127 پست
بببن بزرگای دینت هم گفتن چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامهاول خونه خودتو روشن کن بعد برس به بقیهم ...

من نمیدونم منشا و مبدا این ضرب المثل چراغ و مسجد چیه و از کجا اومد

چون گفتی بزرگان دین میگم:

بزرگ دین من( امام علی و خانواده اش) سه شب افطاریشون رو به فقیر دادن و خودشون با اب افطار کردن

بزرگ دین من( حضرت زهرا) شب عروسیش لباس نوی عروسشو بخشید به فقیر

دین من میگه ایثار

ایثار یعنی از خودگذشتگی  برای رسیدن به دیگری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ایران چه ضرری بهشون زد ایران که خودشو جر داد آنقدر کمک کرد بهشون و گرمه الان همه له هو لوردهآو ...

شاید بترکم تازه کاربریم ازاد شده

هر وقت میگن ایران جیگرم آتیش میگیره

بابا بگن جمهوری چرا میگن ایران؟

مردم ما ضررشون به کسی نمیرسه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

نه هست به شدت گرونه

اگربوداونهمه کمکی هست نمیذارن واردشه  همون ادماپول میدادن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من نمیدونم منشا و مبدا این ضرب المثل چراغ و مسجد چیه و از کجا اومدچون گفتی بزرگان دین میگم:بزرگ دین ...

آفرین خوب گفتی

اونایی که ذکر کردی از شهر وکشور خودش بودن 

یا کشورای دیگه؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

حالا شما منظورتون اینه مردم کمک نقدی کنن؟ چون میگین غیر نقدی اصلا به دستشون نمیرسهخب مردم ایران خودش ...

فک کن با پول نفت من و شما کمک کنن به یه کشوری که ببخشید اندازه پشمم واسشون ارزش نداریم و حالشون ازمون به هم میخوره . صرفا چون اسرائیل اون سمت ماجراس ما باید خودمونو تیکه تیکه کنیم 😆

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍