خیلی دوست دارم لباس کردی و لری و بندری و کلا از این لباسای محلی برای بیرون بپوشم (البته رنگ و پارچه شون طوریه که مناسب بیرونه از یه اینستاگرام که برای فروش گذاشته) ولی از این بدم میاد که آدم با این لباسا بیرون بره همش میپرسن کردی؟ لری؟ نمیدونم بندری هستی؟ فلان جایی هستی؟
در واقع این لباسا مال همه ایرانه و باید به اسم کلیت ایران ثبت بشه. چقدر بده که طوری جا افتاده که اگر بپوشی همه فوری فکر میکنن مال فلان جایی هستی که واقعا نیستی
مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک میدانند، ولی دهها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمیگیرند. عشقهای ممنوعه همیشه بهایی سنگین دارند؛ راهی که به وصال نمیرسد اما ردّی جاودانه در دل میگذارد. درست مثل شازده کوچولو که معشوقهاش را از دست داد اما رنگ گندمها را برای همیشه به یاد او دوست داشت. گاهی ثمرهی چنین عشقی وصال نیست، بلکه معنا بخشیدن به سادهترین چیزهاست؛ چیزی شبیه زیبایی جاودانهی رنگ گندم ها.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
در واقع این لباسا مال همه ایرانه و باید به اسم کلیت ایران ثبت بشه. چقدر بده که طوری جا افتاده که اگر ...
اینکه نظر میدن یا قضاوت می کنن بده اگر تشویق و یا تعریف می کردن خوب بود و آدم حس افتخار بهش دست می داد
این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
مگر بپوشی چی میشه حالا؟ البته من منظور شما رو متوجه نشدم دقیقا که از چه نظر گفتی
منظورم اینه وقتی کورد نیستم چرا لباس کوردی بپوشم
مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک میدانند، ولی دهها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمیگیرند. عشقهای ممنوعه همیشه بهایی سنگین دارند؛ راهی که به وصال نمیرسد اما ردّی جاودانه در دل میگذارد. درست مثل شازده کوچولو که معشوقهاش را از دست داد اما رنگ گندمها را برای همیشه به یاد او دوست داشت. گاهی ثمرهی چنین عشقی وصال نیست، بلکه معنا بخشیدن به سادهترین چیزهاست؛ چیزی شبیه زیبایی جاودانهی رنگ گندم ها.