2777
2789

سلام دوستان من بنا به دلایلی سه ساله که با مادر شوهرم قهرم واقعا اذیتن کرد تهمت زد کتکم زد ولی دیگه باهاش قطع رابطه کردم شوهرمم ماهی یه بار میره سر میزته میاد 

بچه دوممو که اصلا ندیده,کلا سه ساله ندیدمش 

الان دلم تنگ شده نیگم بزار بهش سر بزنم خوشحال بشه بعد یاد بدیاش میفتم میگم ولش کن بزار گم شع...

تا حالا چند بار هم به شوهرم گفته تورو خدا به زنت بگو بیاد ولی من نمیام خونتون 

شما بودید چیکار میکردید شوهرم میگه هرچی خودت میگی 

این بگم مادرشوعرم خیلی عوضیع خیلی........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم عوضیه یا نه ،ولی اگه کسی کتکم زده باشه و به قول خودت عوضی باشه هیچ وقت دلم واسش تنگ نمیشه،دلت واسه کتک تنگ شده؟

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

برو دنیا دو روزهست اشکال نداره بزار اون بدی کرده تو باخوبی جواب بده خودش خجالت میکشه /قشنگ :روز مادر براش یه چیز ناقابلی بگیر با بچه هات  وشوهرت برو بخاطر رضای خدا وچپن تولد حضرت فاطمه هست برو تو ببخش به خاطر حضرت فاطمه ی زهرا ؛دنیا محل گذرهست 

التماس دعا

اگه بری کم کم اونم پاش تو خونه ات باز میشه

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

چقدر دل توام کوچیکه مثل دل من

من با یکی چند سال پیش دعوا کردم چند وقت پیش دلم واسش تنگ شده  بود خیلی حرفای زشتی بهم زده بود قلبمو حسابی شکسته پشت سرم هم همش غیبت میکنه 

بعدش با خودم گفتم اون ادم هیچ وقت عوض نمیشه اون همه استرس وارد کرد بهم 

به دلم گفتم باز ساده نشو اون لیاقت نداره تو باید مواظب خودت باشی باید ازش دوری کنی تا دوباره اون بار سنگین استرس رو تجربه نکنی

یاد کتکی ک ازش خوردی بیوفت

الان مادرشوهرت حوصله ش سر رفته

دوباره تورو میخاد ک سیخونکت بکنه

خام نشیا

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

راستش خیلی بهم بد کرد خیلی اما نمیدونم چرا بعضیا وتا میگم برم بعد بدیاش بیخیالم میکنه نهایت خوبیشااین بود میگفت بده بچه رو نگه دارم برو ارایشککن یا برو حموم یا برام لواشک و گوجه سبز نیخرید  نمیدونم 

راستش خیلی بهم بد کرد خیلی اما نمیدونم چرا بعضیا وتا میگم برم بعد بدیاش بیخیالم میکنه نهایت خوبیشاای ...

نمیتونم تصور کنم مادرشوهر آدمو کتک بزنه😐

من نمیتونم این رفتارو ببخشم ، ولی تا ابد قهر موندن رو به کسی توصیه نمیکنم . اگر شوهرت ازت خواست بری دیدن مادرش . بهش بگو اول باید مادرش بیاد و بخاطر رفتار گذشته ازم عذر بخواد 

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!