2777
2789
عنوان

دلم میخاد برگردم به سه سال پیش هعی

310 بازدید | 23 پست

آه که پر از امید بودم پر از تلاش،و پشت کار هدف همش نابود شد به خاطر خودم به خاطر آدم بی عرضه ای مثل خودم 

به خاطر اعتماد بی جا 

به خاطر خوب بودن اشتباه 

ای کاش یکم بیشتر تلاش،می کردم الان فوق علاده سخته برگردم به خود گذشته ام دلم میخاد یه کور سوی امید .

چند تا چیز ذهنمو مشغول کرده یک اگر برگردم شکوه و جلال اون موقع هم دیگر اونقدر خوشبخت نخواهم بود . همه چیز رو سوزندم کاش هیچ وقت اشتباه نمی کردم یا که از اشتباهاتم درس می گرفتم  چه میشد چند سال از عمرم کم میشد ولی به گذشته بر می گشتم همه اشتباهاتم را جبران می کردم سر بر سجده می‌گذاشتم دربرابر آدم هایی که اشتباهاتم دامن گیر اونها هم شده بود ولی به گذشته فکر می کنم  قدر خودمو بیشتر میدونستم ...  و خوانوادمو و دوستانی که دوستم داشتند . ای کاش غرور خوب بودن مرا نمی گرفت آنقدر با محبت به کسی که ظالم بود کمک نمی کردم ای کاش زودتر از تنهایی نمی ترسیدم و چه بهای سنگینی دادم پای ترس . دلم می‌خواهد کسی با گیوتن سرم را ببرد ولی از مرگ می ترسم از جهنم آن دنیا  . از جهنمی که خودم برای خودم درست کردم و لایقش هستم  از زندگی که دیر یا زود بدتر و بدتر می شود و من بهش عادت کردم . دلم می‌خواست به سه سال قبل برگردم راستش آن موقع هم میخواستم به چهار سال قبل برگردم و قبل تر هم می خواستم ... . با خودم می‌گویم عذر خواهی نکردم یا یک مشورت ساده می توانست تمام دغدغه هایم را از بین ببرد 

اگر برگردم به آدم ها به قدر محبت و جنبشون محبت می کنم به کسایی که دوستم داشتن بیشتر به خدا وابسته تر بودم و آدم های با خدا را .بیشتر دوست می داشتم هیچ وقت از خدا خداحافظی نمی کردم و هیچ وقت اشتباه غیر قابل جبران نمی کردم زبونم را بیشتر نگه می داشتم تا که دل نشکند آه که چه زبانی داشتم در وقت غم . ووووو هیچ وقت از روی ظاهر به کسی اعتماد نمی کردم 

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

با توکل به خدا هیچ وقت برای شروع دیر نیست.

مرسی آره ولی خیلی دیر شروع کردم خیلی از فرصت هارو از دست دادم فقط به خاز یه انتخواب غلط و ادامه دادنش و شکست یهویی من کاش زودتر نسبت به تغییر اقدام می کردم . خیلی دیر شد 

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدیش اینه اعتماد به نفسم خیلی زود میوفته 

مرسی آره ولی خیلی دیر شروع کردم خیلی از فرصت هارو از دست دادم فقط به خاز یه انتخواب غلط و ادامه دادن ...

ولی به نظرم هیچوقت دیر نیست. آدم وقتی به خدا توکل میکنه و شروع میکنه به تلاش کردن و تغییر دادن خودش، خدا هم یه جوری مسیر رو براش میسازه که آدم راضی بشه، یعنی رضایت قلبی پیدا کنه و با خودش بگه چه خوب که مشکلاتی پیش اومدن تا در نهایت منجر بشن که توی مسیر فعلی قدم بذارم.

هنوزم فرصت های زیادی داری، از خدا بخواه بهت فرصت بده، و تو هم سریع بجنب و اونا رو دریاب و از دستشون نده.

بالاخره باید یه روزی از گذشته و اتفاقاتش درس بگیری و بذاریشون کنار و انقدر برای خودخوری مرورشون نکنی. 

مرور گذشته اگه برای درس گرفتن باشه باعث میشه رشد کنی، وگرنه هر مدل دیگه ای مرورش کنی باعث میشن کندتر پیش بری. 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

ولی به نظرم هیچوقت دیر نیست. آدم وقتی به خدا توکل میکنه و شروع میکنه به تلاش کردن و تغییر دادن خودش، ...

آره منم قبول دارم دلم میخاد زندگی از یه وره دیگه امتحان کنم ولی خونوادم مخالفن ‌ . مثلا دوست ندارم ازدواج کنم و فقط یک بار به خاله و مامانم گفتم از ازدواج به خاطر اعتمادی که داشتم منصرف شدم تا حالا با نا محرم هیچ ارتباطی نداشتم ولی از ارتباط های جدید با آدم های جدید و اعتماد های جدید دیگه میترسم واز اشتباهات دیگه و مشکلات سر راهم می ترسم ولی با امی ادامه میدم و از گذشته درس گرفتم دیگه به صورت نا خودآگاه به آدم ها اعتماد نمی کنم و به صورت ناخداگاه درون گرا شدم میخوام ادامه تحصیل بدم انشالله و شاید بعدا درباره ازدواج فکر کنم فقط کاش زودتر به خودم میومدم نه سه سال . ای کاش و ای کاش زودتر جبران می کردم زودتر دنبال دوستام میرفتم کسایی که میتونستن کمک کنن نمیتونم برگردم به گذشته و نمیخوام اشتباهاتم با برقرای ارتباط با آدم های خوب زندگیم قبول کنم اگر هم قرار باسه آدم دوباره به زندگیم بیارم جدیدن از اقرار به اشتباهاتم میترسم درصورتی که می دانم راه رسیدن و جبران کردن اشتباه اول قبول کردنش وطبعاتش هست  وای خدا اینقد پشیمونم که حد نداره یعنی بعدا هم پشیمون خواهم شد ؟!نمیدونم خدا کمک همه بندگانش بکنه الهی آمین 

آره منم قبول دارم دلم میخاد زندگی از یه وره دیگه امتحان کنم ولی خونوادم مخالفن ‌ . مثلا دوست ندارم ا ...

همه ی ما بار اولمونه که داریم زندگی میکنیم و هیچوقت قبلا زندگی نکردیم.

ولی به نظرم هیچوقت دیر نیست. آدم وقتی به خدا توکل میکنه و شروع میکنه به تلاش کردن و تغییر دادن خودش، ...

ای کاش زودتر به خودم میومدم که اشتباه نمی کردم تو این سه سال و به جبران میگشتم الان حالم و راهم بهتر از این بود باید قدر لحظه هارو بیشتر می دونستم از بالا سقوط کردم پایین ولی الان خدارو شکر بهترم با اشتباهاتی که نمیشه جبرانشون کرد ای کاش به ... سابق بر می گشتم همونقدر دوست داشتنی همونقدر شیطون و آرام و انید وا. 

ای کاش زودتر به خودم میومدم که اشتباه نمی کردم تو این سه سال و به جبران میگشتم الان حالم و راهم بهتر ...

إن شا ٕ الله خدا کمک کنه هم حال روحی و جسمی و هم وضع زندگیتون سامان بگیره. 

آره ولی کاش درس بگیریم من تا این سن هیچ وقت از اشتباهاتم درس نگرفتم و به کار های گذشته ام ادامه دادم هعی یکی از بزرگ ترین اشتباهاتم همین امید واهی بود که الان هم دچارشم خدا بهم رحم کند و مرسی از دلداریت عزیزه جون ❤️

مرسی و انشالله پند بگیرم ❤️❤️

إن شا ٕ الله خدا کمک کنه هم حال روحی و جسمی و هم وضع زندگیتون سامان بگیره.

خدارو شکر هست و انشالله زندگی شما هم سر شار از محبت باشد الهی آمین یا رالعالمین امروز خیلی کمک کردین مرسی ❤️❤️

خدارو شکر هست و انشالله زندگی شما هم سر شار از محبت باشد الهی آمین یا رالعالمین امروز خیلی کمک کردین ...

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

مرسی و انشالله پند بگیرم ❤️❤️

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

آره منم قبول دارم دلم میخاد زندگی از یه وره دیگه امتحان کنم ولی خونوادم مخالفن ‌ . مثلا دوست ندارم ا ...

هیچ وقت فکر نمیکردم از آدم ها بترسم ویا به تنهایی عادت کنم و حالا دارم توش زندگی می کنم احتمالا تعجب خواهند کرد وقتی بدونن من هیچ دوستی ندارم و تازه به زندگی دارم ادامه همین زندگی از اتفاق جدید می ترسم .