2777
2789

برگام

برعکسش اجازه هست ینی زن برا مرد بزنه اما این ک میگی نه

تو چرا گذاشتی؟

خلاف قانونه

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگامبرعکسش اجازه هست ینی زن برا مرد بزنه اما این ک میگی نهتو چرا گذاشتی؟خلاف قانونه

نه بابا خلاف قانون کجاس😂

اتفاقا یه شهر به شدت مذهبی بودیم خالم مریض شد

رفت درمانگاه

شلوغ بود

فقطم مرد بود ک امپول میزد

حالا توی کرج 

یه بار پرستار اقا بود

منتظر بودن زن بیاد

ک سرم بزنه بهم فقط😐

من گفتم خانم حال من بده

سرم به دستم میخوان بزنن دیگ

بگو اقائه بیاد بزنه مشکلی نی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اره منم ی بار وقتی حساب کزدم قبض گرفتم دیدم اقاعه خیلی بد بود خداروشکر سنش بالا بود 

ی بار ی پسر جوون بود گفتم پشیمون شدم و رفتم😄

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

من وقتی خیلی بچه بودم.

هنوز خجالتش همراهمه ، درکت میکنم.

دفعه دیگه بگو خانم بیاد.

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

یعنی شما سونو یا دکتر مرد نمیرین؟؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

وای اگه من باشم بابامممم حلق مرد روباز میکنه امپول ها رو‌میریزه توش ولی نمیذاره به من بزنه😂😂

وقتی میرم تزریقاتی همون دم در می ایسته نمیذاره هیچ اقایی رد بشه 

الهی،گاهی،نگاهی...

وای من یه چن ماه کارآموز پرستاری بودم بیمارستان پسره هر دختری که خوشگل بودمو بع ما اجازه نمی‌داد آمپول بزنیم خودش میزد به یکیشم شماره داد حتی یکیشو میخواست بزنه یجوری پردرو کشید که پشمای همه ریخت 

خودتون نباید اجازه بدین