2777
2789
عنوان

عدد بتا پایین خواهش میکنم کمکککککک

246 بازدید | 22 پست

سلام من 12 روز از تارخ موعدم میگذره که بتام 552 شده دیروز رفتم سنو که ساک هم ندیدن لکه بینی دارم روزی دوتا شیاف میزارم خیلی نگرانم سابقه سقط دارم یعنی اینم پوچه ؟

شايد لقاحت دير صورت گرفته دوباره برو آز بده انشالله يدفعه اومده باشه بالا

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی برم با این اوصاف فکر کنم هر 72 ساعت دو برابر میشه .یه هفته طول کشیده از 200شده 552

آخرين سرى كى رفتى؟

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

پنج روز پيش رفتى يعنى؟

فردا برو ببين اختلاف چشمگيرى داشته

عزيزم منم اول بتام ٥٤٠بود بعد سه روز دوباره تكرارش كرده شده بود سه هزارو خورده اي بعدم اول فقط ساك بود دوهفته بعذش رفتم هم خودش بود هم قلبش ولي تو دو هفته اي ك نزفتم دكتر استراحت كردم و يد فوليك اسيد خورذم خيلي موثره برا تشكيل قلب و خوده جنين

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
وقتی ساک دیده شد بتاتون چند بود ؟چند روز بعد پری بتا 540 شد ؟

من موقعي ساك ديدن ك يه هفته از بتا سه هزار گذشته بود وقتي ٥٤٠بود حتي ساك حاملگي سونو نديد بعد سونو واژينال انجام دادم گفت لقاح دير انجام شده خارج رحمي نيست فقط خيلي خيلي ريزه دستگاه نشون نميده برو هفته بعد بيا هفته بعدش ك رفتم ساك بود جنين قلب نبود😐 بعد دوباره ده روز صبر كردم باز رفتم سونو هم قلب بود هم جنين عزيزم شما دقيقا مثل من هستيد نترسيد استرس نداشته باش مطمئن باش پوچ نيست تازه هفته چهارم هستيد پس زوده برا ساك ديدن

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
یعنی امیدوار باشم یعنی تو این چند روز کارم گریه شده تا یه لک میبینم داغون میشم 

لكه لانه گذاري نترس فقط استراحت استراحت 🙂 يد فوليك اسيد بگير بخور معجزه ميكنه برا جنين نترس گلم منم هنوز لكه بيني دارم تو هفته هفت هستم دكترم گفت رفع ميشه نترس ك امروز قطع شد🙂

من موقعي ساك ديدن ك يه هفته از بتا سه هزار گذشته بود وقتي ٥٤٠بود حتي ساك حاملگي سونو نديد بعد سونو و ...

آهان یعنی لقاحم دیر بوده . لکه بینیمو کجای دلم بزارم ببخشید واقعا تجربه بد سقط داغونم کرده تا یه لک میبینم میگم تا شب میوفته اما دو ساعت بعدش خوب میشم