2777
2789
عنوان

چقد دنیای پولدارا خوبه🙃🙃🙃

400 بازدید | 40 پست

واقعا دنیای قشنگی دارن 

خوش به حالشون 

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

خیلی👀

آواز دهل شنیدن از دور خوش است

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون از داشته هاشون محروم هستیم دنیاشون خوبه !

وگرنه ذات انسان تا وقتی یه چیز رو نداره حسرتش رو می‌کشه 

وقتی داره بی اعتنا هستش 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

واقعا مث ظهرا چ میکنن

شبا کجا میرن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

وای ی کلیپ دیدم جورجینا دوست دختر رونالدو ،رو عرشه ی قایق تفریحیشون دراز کشیدمبود ،کشتی هم آروم حرکت میکرد ،،، اینم پاش. و انداخته بود  وی اون پا و با گوشی کار میکرد 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

نه پس فقیری خوبه

معلومه که خوبه

ماشین خوب خونه 

فقر افتضاح ترین چیزیه که ادم میتونه ببینه قطعا

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

واقعا مث ظهرا چ میکننشبا کجا میرن

فک کنم ناهار میخورن

شبا هم میخوابن

البته احتمال داره محتوای چیزی که میخورن و رویا هایی که میبینن متفاوت باشه کمی😄🥲

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی