2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم راجع به شهر سیب سوران میخاستم بدونم شوهرم اونحا منتقل شده

سیب سوران طرف های سراوان یه شهر کوچک مردمانش مهمان نواز 

🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️‍🔥✨

نظامی گلم از نظر زندگی خانوادگی چطوره

400 کیلومتری زاهدان هست 

به نظامی ها خانه سازمانی میدن 

مردمانش واقعاً با هموطنان دیگر شهرها خیلی خوب هستن 

خیلی ها هستن اونجا خانوادگی دارن زندگی میکنن انگار جزئی از اون جامعه هستن اصلاً احساس غریبی نمیکنن 

400 کیلومتری زاهدان هست به نظامی ها خانه سازمانی میدن مردمانش واقعاً با هموطنان دیگر شهرها خیلی خوب ...

خیلی ممنون عزیزم 

چون از شمال میام واقعا برام ی تجربه جدیده

میکم امکاناتش چطوره برا بچه چیزی هس سرگرم شه 

گاز و اب چی 

من یمدت چابهار بودم

من سختم شد نتونستم

ولی مردمان بلوچ آدمای خیلی خوبین

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
خیلی ممنون عزیزم چون از شمال میام واقعا برام ی تجربه جدیدهمیکم امکاناتش چطوره برا بچه چیزی هس سرگرم ...

شهر جدیده امکانات آنچنان نداره آبش که عالیه 

مردمانش اکثریت باسواد و تحصیل کرده مدارس عالی به لحاظ آموزشی 

گلم راجع به سیب و سوران چی دیدی شهرشو

نه عزیزم این شهر نرفتم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....