2777
2789
عنوان

یکجا شنیدم که نوزاد گذاشتن تو یخچال

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منطقیه. دمای بالای پنجاه درجه خیلی راحت انسان بالغ رو از پا درمیاره چه برسه به نوزاد.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
این نوزاد داخل یخچال گذاشتن بخاطر جذف فالوور هست و هر چقدم گرمسیری باشه ، میتونستن با باد بزن بچه خن ...

نه نمیشه 

باید با ماشین بزنن بیرون ،کولر ماشین خنکشون کنه 

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.
این نوزاد داخل یخچال گذاشتن بخاطر جذف فالوور هست و هر چقدم گرمسیری باشه ، میتونستن با باد بزن بچه خن ...

تاحالا توی تابستون جنوب بودی؟؟؟ دما۵۰ درجه برق هم ۲ ساعت بره بادبزن جوابگوعه؟! اتفاقا کارخوبی کرده گذاشته یخچال.هم مگه یخچالی که خاموشه تو بی برقی چقد سرما داره اخه

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

باورتون‌نمیشه اگر بگم‌کشو های پایین یخچال رو در اورده بودم بشورم دخترم ۶ سالشه رفته بود تو‌یخچال درم بسته بود یدونه عروسک‌کوچولو هم‌داره اونم برده بود بعد ک پیداش کردم‌ گفت با لم لم رفتیم تو‌یخچال خنک بشیم😂😂🤧

ایشالا ک خیره

معلومه درکی از گرمای جنوب نداری 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
معلومه درکی از گرمای جنوب نداری

درک دارم ، الان سمت ما گرما ۴۰ درجه س ، ۴۱ هم بوده ، نوزاد هم دارم ، ولی این داخل یخچال بخاطر جذب فالوور هست 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
درک دارم ، الان سمت ما گرما ۴۰ درجه س ، ۴۱ هم بوده ، نوزاد هم دارم ، ولی این داخل یخچال بخاطر جذب فا ...

سمت شما کجاست ؟

جنوب دمای هوا پنجاه به بالا هست 

شب هم که بزنیم بیرون باد داغ میخوره تو صورتت .

تمام روز آفتاب با شدت میتابه وقتی هم غروب می‌کنه تازه زمین اون گرما رو میخواد پس بده و بازم گرمه ، 

البته گرم نه .؟...داااااغ 

درک دارم ، الان سمت ما گرما ۴۰ درجه س ، ۴۱ هم بوده ، نوزاد هم دارم ، ولی این داخل یخچال بخاطر جذب فا ...

حالا من کار به اون یخچال گذاشتن نوزاد  ندارم منظورم اون تیکه حرفت بود که گفتی با بادبزن میشه خنک شد