2777
2789

یکی برادر زاده اش وقتی برق میره میزاره یخچال و بالای سرش وایمیسه چون شهر گرمسیر بودن حس میکنه بچه داره اذیت میشه میذاره تو یخچال وقتی زنداداش این میبینه میگیره خواهرشوهر به فوش و دعوا ک بچه من چرا تو یخچاله 

من شنیدم برگام ریخت چون خواهرشوهر بهترین کار کرده 

😐😂زنداداش درک نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوزادا گرما رو دوس دارن اتفاقا من بچم رو میذاشتم لای پتو جلوی بخاری برقی با فاصله،خیلی حال میکرد

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

تو اینستا ی همچین چیزی دیدم ، مردم عقل ندارن بخدا

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

نوزادا گرما رو دوس دارن اتفاقا من بچم رو میذاشتم لای پتو جلوی بخاری برقی با فاصله،خیلی حال میکرد

اتفاقا تو بیمارستان و متخصص نوزاد میگ نوزاد خنکی دوست داره دما ۲۲ تا ۲۵ درجه باید نوزاد نگهداشت ۲۵ تا ۲۶ نوزاد میتونه لخت بمونه مال شما استثنا بوده تو موارد

الان کلیپازیادی ازجنوب هست بچاگذاشتن تویخچال 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اتفاقا تو بیمارستان و متخصص نوزاد میگ نوزاد خنکی دوست داره دما ۲۲ تا ۲۵ درجه باید نوزاد نگهداشت ۲۵ ت ...

درسته حرف شما 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اتفاقا پسر من می گفت مامان من دلم می خواد برم تو یخچال بخوابم.  بس که هوا گرمه 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

این نوزاد داخل یخچال گذاشتن بخاطر جذف فالوور هست و هر چقدم گرمسیری باشه ، میتونستن با باد بزن بچه خنک نگه دارن .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)