2777
2789
عنوان

جایگاه علمی تو رابطه مهمه

128 بازدید | 20 پست

دوستم نوزده سالشه حقوق ازاد میخونه با ی پسری ک پزشکی میخونه اشنادشده همو هم دوست دارن ولی دوستم میترسه پسره بعد ها ولش کنه و بگه تو در سطح من نیستی و فلان 

اینم‌بگم خانواده هاشونم متفاوته اونا پولدارن اینا معمولی رو به بالا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی دانشگاه ازاده اون پزشکی دولتی میخونه

حقوق هم رشته ی خوبیه 

بعضی وقت ها درآمد وکلا بیشتر از پزشکان هست

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
حقوق رشته بدی نیست ولی بخاطر وضع مالی شاید

پدر مادر پسره فرهنگی بازنشسته هستن اما چون‌تک‌فرزنده اوضاعش خوبه ، دختره پدرش کارگاه و فروشگاه داره ولی خانواده شلوغ هستن

بستگی به جنبه ی پسره داره 

پزشکا بعد از فارغ التحصیلی یه سریاشون عوض میشن دختر و پسرم نداره ...

ولی باز عموما ازدواجایی که پسر پزشکه و دختر یه رشته ی دیگه ست عموما نمیپاشه ...

و اینکه برن پیش مشاور بابت ازدواج ...

و مراقب باشه نسبت به پسره یه بخشی از پسرای این رشته یه کم خودشونو بالاتر میبینن و فکر میکنن حرف خودشون درسته ،از این پسرا نباشه باز اوضاع بهتره در کل 

You're all the things I've got to remember

دوستت و اون پسره که رشته ای که میخونن نیستن

اونا اومدن توی این جهان و در پوست و جسم انسان یه سری نقش هارو بازی میکنن

یکی دکتر یکی مهندس یکی کارگر

هویت ما که این نیس رسالت ما توی زندگی که نقش هامون نیستن

اخلاقشون خوب باشه ذات داشته باشن هیچی نمیشه

پدر مادر پسره فرهنگی بازنشسته هستن اما چون‌تک‌فرزنده اوضاعش خوبه ، دختره پدرش کارگاه و فروشگاه داره ...

معلم هم چندان حقوق بالایی نداره عزیزم عادی ان بنظرم دوتا تفاوت زیادی با هم ندارن.کمی اعتماد بنفس

نمی‌خوام قضاوت کنم اما متاسفانه دیدم که دانشجو های پزشکی بخاطر مدت زمانی که دانشگاه هستند هفت سال باید تو اون محیط حفظ ظاهر کنند با بچها دانشگاه ملی یا آزاد پیام نور وارد رابطه شدن 

من خودم دانشجو علوم پزشکی بودم و به چشم دیدم که پسری اینترن بود اما وارد رابطه شده بود با دختر خانمی که مدیریت می خوندن. بعد مدتی پسر کات کرد و بعداً فهمیدم شهر خودش با شخص دیگه ازدواج کرد . 

مواظب این حرکت هم باشه دوستت

پدر مادر پسره فرهنگی بازنشسته هستن اما چون‌تک‌فرزنده اوضاعش خوبه ، دختره پدرش کارگاه و فروشگاه داره ...

عا خب پس خوبه

به اینکه دانشگاه ازاد هم میخونه کار نداشته باشه

حقوق فقط ازمون وکالتش مهمه که قبول شه اوکیه

به تلاش خودش بستگی داره

پرستیژ وکلا بالاس

دوستت و اون پسره که رشته ای که میخونن نیستناونا اومدن توی این جهان و در پوست و جسم انسان یه سری نقش ...

ولی خیلیا این تفکر رو ندارن ، خیلیا میگن ما پزشک‌هستیم جایگاهمون بالاتره ، یا در حد ادمای معمولی نیستیم