2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باید برم یازدهم...حالا نمیدونم قلمچی ثبت نام کنم یا نه

من اشتراک الماس ماز دارم اونو میدم ۲ مرداد هم ازمون دارم ولی میخوام قلمچی ام ثبت نام کنم بخاطر جامعه اماریش ولی هزینش خیلی زیاده دو دل شدم

کاربری دست دو نفر میباشد❗    

دخترا یه سوال

ازمون نهم به دهم نمونه با تیزهوشان اذغام شده یا جداس؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

منم میخوام بدونم شرایط بورسیه هم که رایگان باشه میدونید بگید

سرچ کنید بورسیه قلمچی

یه فرم داره میتونید پر کنید شرایط هم همونجا ذکر شده

دخترا یه سوالازمون نهم به دهم نمونه با تیزهوشان اذغام شده یا جداس؟

دو ساله که ادغام شده من پارسالم شرکت کردم سمپاد قبول شدم

بچه ها میدونید کسی فقط خودش بخونه هیچ کلاس و آزمونی نره مدرسه هم دولتی میره رشته برتر کنکور تجربی میاره؟

یعنی با فیلم های توی نت خودش همه چی بخونه

برای کسی که از مشاور و آقا بالای سر متنفره

و البته هوشش بالاست

من اشتراک الماس ماز دارم اونو میدم ۲ مرداد هم ازمون دارم ولی میخوام قلمچی ام ثبت نام کنم بخاطر جامعه ...

دهم رو خوندی ؟ مروری؟

پاییز میری ۱۱؟

پیشخوانی کردی؟

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

دهم رو خوندی ؟ مروری؟پاییز میری ۱۱؟پیشخوانی کردی؟

نه تازه جمع بندی دهم رو شروع کردم

موازی پیش میبرم.

کلاسای مازم از ۶ مرداد شروع میشه برای‌ یازدهم

طبق بودجه بندی ازمونا تا ۳ مهر دهم رو میبندم

دو ساله که ادغام شده من پارسالم شرکت کردم سمپاد قبول شدم

میتونی راهنمایی کنی در مورد منابع

خواهرم نهم هست امسال

میخواد از تابستون شروع کنه

البته ما نمونه میخوایم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

میتونی راهنمایی کنی در مورد منابعخواهرم نهم هست امسالمیخواد از تابستون شروع کنهالبته ما نمونه میخوای ...

من در اومدم...همین سال قبل 

امتحان یکی هست و یه قسمت تحصیلی  و دیگری تحلیلی هس 

بگو امتحان های پایانی رو خیلیییی خوب بده ۲۰ یا حداقل ۱۸.۵به بالا 

واسه تحصیلی از کتاب ۳۱ استان استفاده کنید 

واسه تحلیلی از هوش کمپلکس ویرایش جانانه استفاده کنید 

قطعا در میاد معدل بالای ۱۹ کتبی خیلی مهمه بعد هم کتاباهش خودش و این ۲تا کتابی که گفتم

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

من در اومدم...همین سال قبل امتحان یکی هست و یه قسمت تحصیلی و دیگری تحلیلی هس بگو امتحان های پایانی ...

ممنونم

از همه دروس سوال میاد؟؟؟