2777
2789

سلام فیستول حتما باید جراحی بشه

من دارو میخورم کوچیک میشه 

بعد یمدت باز برمیگرده

خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام فیستول حتما باید جراحی بشهمن دارو میخورم کوچیک میشه بعد یمدت باز برمیگرده

بله حتما باید جراحی شه 

جراحی سختی هم نداره 

ولی بعدش راحت میشی

هیچ نقاهتی بعدش نداری 

راحت میتونی بشینی ، راحت میتونی راه بری ، راحت میتونی بخوابی فقط باید بهداشت و دقیق رعایت کنی و خوب پانسمان کنی 

هموروییذ و بیرون زدگی مقعد حاصل زایمان طبیعی چطوری بدون عمل درست میشه یا بارداری دوباره اذیت نمیکنه

من به توصیه پزشکم شیاف استفاده کردم 

رو بیرون زدگی تاثیری نداشت ولی بی نهایت دردشو از بین برد 

با زایمان بعدی احتمالا دوباره اذیت میشی 

جراحیش یه جراحی لیزری سطحیه 

نقاهت کوتاهی داره 

عزیز بیرون زدگی که با پماد  جمع میشه دوباره با یکم فشار عذر خواهی  میکنم بیرون میاد 

و باعث  بی اختیاری گاز میشه رو اطلاع دارین چطور میشه درمان کرد 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
عزیز بیرون زدگی که با پماد جمع میشه دوباره با یکم فشار عذر خواهی میکنم بیرون میاد و باعث بی اختیا ...

گرید چنده ؟ 

درمان اخر همورویید جراحیه 

از جراحی نترس 

یه جراحی کوتاه مدته 

و بعضی دکترا لیزری انجام میدن

زیاد نیست در حد یه لوبیا همیشه هم بیرون نیست گاهی میاد بيرون بخاطر زور و یبوست اما این بیرون اومدنش ...

متوجه ام عزیزم 

اول از همه یبوستتو برطرف کن 

یبوست مادر همه مریضیاس 

اگه با درمون های خونگی رفع میشه رفع کن 

اگه نه با درمون های دارویی  

متوجه ام عزیزم اول از همه یبوستتو برطرف کن یبوست مادر همه مریضیاس اگه با درمون های خونگی رفع میشه رف ...

درست میگی

خیلی ممنونم محبت کردی❤️❤️🙏🏻🙏🏻

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…